Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 20 okt 09, 16:31

Bedre sent enn aldri: Fagermoste Odd Grenland!

Sånn går det når man bare skal ta en liten blund etter nattevakten og våkner først ved middagstider.

Uansett, veldig mye positivt å hente ut fra denne kampen, ikke minst enkeltmannsprestajonene. Hadde Piiroja byttet bort et snev av de defensive fibrene med offensive ville han fortsatt vært luftkonge, men i tillegg toppscorer omtrent. Utrolig hvordan en over 100 kilo tung kraftplugg av en ungarer blir gjort til fløtepus av en hobbyfisker.

Herlig å se at vi begynner å bli gode på dødballer også, det må være lenge siden sist. Før var FFKs cornere omtrent like farlige som utsparkene, nå skaper det ofte panikk i motstanderfeltet. Askar fortsetter å utvikle seg og ser ut til å ha funnet plassen sin i Nordlies system. Det har dessverre ikke Borges som ikke virker like sprudlende lengre dessverre. Barsom bør senke tenningsnivået sitt, ellers gjør han en mer enn respektabel jobb som ballvinner og veps, sammen med Gashi.

Éverton, hva skal man si? Han setter jo 2-0 på en måte så man skulle tro fyren aldri har gjort annet. Minner jo nesten om Drogba med sin eksplosivitet og styrke. Har vel scoret mest for oss i år, etter Borges? Med Borges på hell og Éverton mot nye høyder, så kan meget vel Éverton bli vår toppscorer i løpet av de to siste kampene, og hvem i all verden trodde på det?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f