Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4681

Lagt til: 12 okt 09, 13:24

Jeg sier meg jevnt over enig med trådstarteren, under forutsetning at det er penger til å hente inn en ny spiss. Om både Gardar, Tegan og Éverton får beskjed om å pakke flyttelasset, da er det tynt. Men felles for dem alle er det at det nok koster mer å ha dem enn det nytteverdien på banen tilsier. Spesielt for Gardars del er det synd, for han var direkte god i fjor. Tegan har aldri fått det til i FFK og Éverton bør kanskje heller spille ving - og der har vi andre i stallen som det er billigere å satse på. Men jeg kunne faktisk tenkt meg å beholde Gardar og bruke ham sammen med Dominic på topp - og så hatt Trulsen og en av juniorene som utfordrere. Andersson kan også spille spiss om det kniper på folk.

Kvisvik er for dyr i forhold til det vi kan forvente at han leverer. Hadde han vært villig til å gå ned i lønn kunne det vært en idé å beholde ham en sesong til, men han er uansett snart moden for old boys-fotball. Det samme gjelder Pål André, som er nødt til å få en skikkelig markering i forbindelse med siste hjemmekamp. Som den eneste som har vært med hele veien fra den grå og triste tilværelsen i 2. divisjon og fram til i dag, fortjener han å gjøres stas på.

Abbe har variert mye, men skal sparekniven fram er han blant de første i køen. I forhold til hva han har levert i år kan man ikke si han fortjener å være blant de best betalte i klubben. Wehrman har vi jo allerede kvittet oss med.

Hva gjelder Stamatopoulos er det vel ikke særlig aktuelt at han blir? Om Nordlie ikke vil satse på Staw eller Bråthen som førstekeeper til året, er det mer sannsynlig at han prøver å hente en ny førstekeeper på en permanent overgang. I så fall bør vel enten Staw eller Bråthen leies ut til en 1. divisjonsklubb.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f