Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 08 okt 09, 12:23

Opprinnelig postet av kanogvetalt

 Vi har vært langt unna poeng i bortekampene, og heller ikke prestert bra hjemme. Uten å ha studert statistikken nøye så har vi vel også produsert færre sjanser hjemme under Nordlie enn tidligere.

Bortekoden til FFK har ikke Nordlie klart å løse ennå, men det synes jeg godt han kan få litt mer tid på. Hjemme har det ikke bare vært dårlig? Mot Vålerenga var det i alle fall ingenting å si på verken innsats, lagånd eller resultat.

Visst må det være lov å ha kritiske meninger om både FFK og Nordlie her inne. Men så skal det også være lov å si at Tom Nordlie fremstår for meg som et stort løft for klubben og helt riktig mann å hente inn selv for store penger i dagens situasjon. Jeg mener Nordlie har gjort mye bra med laget allerede, og at man nå ikke må bli for fokusert på de helt kortsiktige resultatene (vent med å konkludere om denne sesongen til den er over) og heller se hvilken god langsiktig effekt det kan ha for klubben å ha en trener med Nordlies kompetanse og engasjement.

Så vet jeg godt at Nordlie har en historie med å fungere meget godt den første tiden i en ny klub for deretter å finne seg selv i samarbeidsvansker med omgivelsene - men nå sier Nordlie selv at dette er noe han jobber med. Hva med å gi mannen en sjans? Kanskje kan FFK bli den første klubben hvor Nordlie til fulle får ut alt han har i seg som trener og finner seg til rette på en måte han ikke har lyktes med før? La historie være historie, nå er det nåtid og fremtid som teller.

Jeg vet jo ikke, men jeg tror kanskje stemningen i klubben omkring Nordlie til en viss grad kan påvirkes av helhetsinntrykket som tegnes opp på disse supportersidene. Så hvis en tenker seg at en kan bidra til at Nordlie forsvinner ved å kritisere ham maksimalt her inne, er det dette vi ønsker? Eller om man kan bidra til at Nordlie finner seg til rette i FFK, og at FFK finner seg til rette med Nordlie gjennom  å uttrykke støtte og support, er det bedre å ønske seg?

I mine øyne vil lett de fleste som begynner å kritisere Nordlie allerede nå mest være ute på å markere seg selv, og i så måte ikke bidra med noe som egentlig gavner klubben. Gi i det minste mannen en rimelig sjans før vi fyrer løs, eller hva? Vi har ikke rykket ned ennå!

---------------------------

Alt og ingenting er like umulig,
resten er innen rekkevidde.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f