Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 07 okt 09, 21:38

Opprinnelig postet av Patrioten

Det hadde vært flaut om Terje Høili skulle ordnet opp igjen.

Jeg tviler meget sterkt på at Høili skulle ordne opp i ASAs dårlige økonomi. Høili vil være godt motivert til å investere penger i FFK, sånn som han har gjort gjennom spillepoolen, men han vil nok svært ugjerne bidra med penger til driftsutgifter, for det må da for fankern ASA kunne klare sjøl.

En investor setter penger i et eller annet som i det minste muligens kan kaste noe av seg. Det å bidra med penger til driftsutgifter vil være penger rett ut av vinduet, man ser aldri noe mer til dem. Han kunne kanskje gitt en lånegarant, sånn som kommunen, men da vil han nok sette uhyre strenge krav til hva som skjer med garantien i forb. med konk. Jeg tror nok Høili er godt orientert om økonomien i ASA, men han vil nok virkelig bli økonomi-bitch hvis han skulle gi en sånn garanti.

Alt. er å la hele rukkelet gå konk før det blir for stor krise og så kan Høili kjøpe hele jævla konkursboet for en slikk og ingenting. Og bare så det er helt klart: Spillerene tilhører pool og klubb, og ikke ASA. Spillere blir altså IKKE solgt pga konkurs i ASA.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f