Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Graarud

A-lagspiller

Ble medlem: 26 sep 09
Innlegg: 300

Lagt til: 05 okt 09, 12:36

Nå har Tom Nordlie fått vist seg fram i 5 kamper og man begynner kanskje å se påvirkningen han har hatt på spillegruppen og det taktiske.

Delvis har det fungert med 4 - 3 - 3 men etter min mening har det bare vist seg veldig tydelig at våre spillere egentlig ikke passer til denne taktikken. Vi har ingen _veldig_ gode midtbanespillere som kan dominere midtbanen med en mann mindre. I tillegg er våre kanter altfor lite defansive og løpsvillige noe som for eksempel i går resulterte i altfor store rom i mellomleddene. Det trengtes kun to pasninger så sto Kobajashi (eller noe sånt) alene forann fireren. Synes også at TV2 viste et veldig godt eksempel med Wallace/Ramberg i går hvor Wallace møter. Det er etter min mening sånn det må være når midtbanen ikke rekker over hele banen, men da må man sikre, ikke stå og vente på siden slik Ramberg gjorde!

Poenget mitt er vell det at når man ser slike ting, som i går at ting rett og slett ikke fungerer. Og man ser tydelig hvor det svikter. Hvorfor gjør man ikke taktiske endringer mye tidligere og hvorfor utnytter man ikke det vakre som heter bytter. Jeg synes at TN undervurderer effekten av nye bein. (Bare se på Gardar og Thommassen) når de kom inn. (Valencia bør ikke nevnes). Velger å se bort i fra de tre første kampene men tilfellene er det samme:

  • Valencia går inn for Barsom i det 67 minutt. Dette byttet hadde aldri kommet hvis Abgar ikke hadde vært skadet. I tillegg stiller jeg uforståelig til at Askar som gjør en veldig god kamp blir flyttet ned for Valencia. 
  • Gardar inn for Borges i det 80 minutt. Igjen bare pga skade. Dette byttet burde vært gjort mye mye tidligere, og en eventuell dårlig spillekarakter til Borges må ikke gå på hans kappe. Vi har en spiller som er mye bedre enn FFK noen gang kommer til å bli, og som om noen år mest sansynlig er gull verdt i en stor klubb. Hvorfor brukes en tung, lite akselrerende og treg spiller som eneste spiss. Dette er en spiller som passer glimrende som indreløper med raske spillere rundt seg. Og ved å bruke Borges feil vil vi ende opp med å måtte selge han for halv pris fordi han ikke viser seg frem! 
  • Thommassen inn for Vidar i det 85 (!) minutt. Igjen pga skade. Fantastisk eksempel på hvordan friske ben har så enormt mye å si når vi har forsvart oss i flere timer (føltes det som)

Nå skal det sies at vi er heldige. Alle byttene er skader og hadde man byttet tidligere hadde vi måtte spilt med skadede spillere. Men da dette har gjentatt seg i de fleste kampene TN har regjert må jeg bare sette spørsmålstegn med hans taktiske evner og altfor rigid spillesystem.

For eksempel strømsgodset kampen: 2 bytter i 87 minutt hvor vi ligger under 4 - 1 . Totalt merkelig!

Jeg var en av de som var positiv til TN og hans spillestil, og jeg skal ikke være bombastisk før TN har fått en vinter og nye spillere å øve seg på. Men slik det ser ut nå føler jeg bare at han ødelegger det meste sportslige vi har bygd opp gjennom tidende med 4 - 4 - 2 (Drillo ødela oss med 4 - 5 - 1 mener nå jeg) og flere gode spillere blir tilsidesatt. Vi hadde aldri trengt verken svensken eller Valencia spørr du meg. I tillegg til å kaste bort penger der, kaster vi bort penger i eventuelle salg av Kvisvik, Borges, Elvestad, og mange fler! (Kvisvik er jo ikke store sumen allikevell men ;-)

Vil bare si at dette er min personlige mening men lurær på om noen andre føler det samme? Hva mener dere om TN spillestil i forhold til Fredrikstad.

---------------------------

Fredrikstad Supporter fra 2001 direkte fra Nydalen, Oslo!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340