Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

plænken

Knøttespiller
Ble medlem: 10 nov 04
Innlegg: 36

Lagt til: 05 okt 09, 01:18

Det er ikke vanskelig å rykke ned med et så godt lag når disponeringen er slik den var idag (i år). Virker nesten på meg at Nordlie ikke har god nok kjenskap til spillerne. Vet at jeg mest sansynlig har feil. Er fortvilet.

Etter min mening synes jeg Stabæk spiller tett opp til malen av hvordan jeg synes fotball bør spilles.  

Er spillere som f.eks Vidar,Amin,Pål,Ramberg,Opphaug,Everton Barsom og Kenny (min mening) gode nok for å spille for FFK per dags dato? Noen for gamle,noen for dårlige og noen ikke gode nok enda,

Alle har vell insett at tippeligaen holder et lavt nivå i forhold til andre ligaer. Hvorfor ikke da satse mere på unge lokale og gode nok spillere. Hva skal vi

Vet at hovedmålet nå er å beholde plassen,men håper virkelig på en oppryddning etter sessongen.

Mest av alt håper jeg at FFK vil stå for en tydelig og spillende fotball når vi møtes til ny sessong neste år. Jeg har stor tro på at Nordlie har noen fine planer for FFK.

Har etter Nordlies ankomst sett en del treninger. Må si at både Gardar og spesielt Thomassen har imponert meg med sin innsats. Vet ikke hvorfor de får så lite spilletid om dagen. Thomassen har et sterkt ønske om å spille seg inn på laget igjen. Han vil være gull vært nå i de kampene hvor man ikke kan få nok innsats og tæl. Han var god før han ble skadet. Det er jo det vi trenger nå. Gardar har ingen kontrakt etter årets sessong. Jeg tror at han vil prøve og gjøre alt for å få en ny kontrakt og bli her ett år til. Hadde Gardar spilt like mange min som Everton i år tror jeg han hadde scoret 100 ganger så mye som han.

Spillere som f.eks Barsom og Everton viser litt den Wehrman instillingen om at jeg kommer ikke å være her så lenge til, så jeg bryr meg ikke så mye.

Sett inn på de som har noe å spille for. Det kan jo ikke være så vanskelig å se hvem som er motiverte.

Største feildisposisjonen etter min må være at Borges spiller spiss. Han er en spiller som er skapt for å være en krativ midtbanespiller med mange fremspill og assist. Se på Johan Andersson idag.

---------------------------

plænken


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f