Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 03 okt 09, 10:08

Opprinnelig postet av schpa84

Denialsander: Hvorfor lanserer du ikke deg som kandidat til trenerjobben eller direktør? Det virker som om du klarer å løse alle FFKs problemer?

God morgen, sunshine!  Jo takk, du får anbefale meg. Wink

Men... Egentlig så orker jeg ikke bruke så mange kalorier på innlegg på dette nivået. Men jeg ble litt fascinert av innlegget ditt, så jeg må nesten lire av meg enda mer narcissistisk selvgodhet.

Så.. Here goes!

Uten å ha altfor beskjedne tanker om meg selv i forhold til hvilket uføre klubben har kommet opp i er jeg av den oppfatning at de aller fleste - muligens meg inkludert - kunne styrt skuta iallefall minst like bra. Desverre. Når det gjelder treningsdelen kan jeg ikke se at det er relevant å disse meg og mine innlegg i det hele tatt, siden jeg ikke kan huske å ha kritisert hverken den ene eller andre treneren på rent trenermessige ting (kanskje jeg har ytret ønske om at Eggen skulle gjøre litt tidligere bytter eller at jeg fant det merkelig at fotballspillere skulle trene så mye uten ball som det Grönis la opp til i perioder), men har vel stort sett rettet kritiske kommentarer mot det administrative.

(Jeg vil i og for seg presisere kritikk mot FFKs administrasjon litt: Jeg tror det er så forbannet vanskelig å gjøre en god jobb innenfor et system som er preget av årevis med surr, fraksjoner og grupper med motstridene ønsker om veien å gå, samt at man hele tiden må forholde seg til "venner" oppover og nedover i systemet at man desverre har endt opp med en administrasjon som må rydde i gammel moro samtidig som den ikke er "tung" nok til å ta avgjørelser som kan bli upopulære og dermed ender opp med å skape ny "gammel moro".)

Men helt seriøst, schpa84, har du ikke noen bedre å komme med enn å ta mannen og ikke ballen? Siden jeg tydeligvis er en selvgod og pompøs kødd som kan alt bedre enn alle - kom med innspill på kommentarene mine, da? Gi meg en forklaring på hva du mener jeg sier eller gjør som er feil? Eller rfett og slett: Presenter hvordan DU mener ting skal gjøres i klubben?

Det er en del som klager på FFKs administrasjon her inne. Og så er jo en god del som klager på de som klager her inne. Stort sett faller sistnevnte kategori inn under de som skyter budbringeren og ikke avsenderen - ettersom det virker syltynt med god argumentasjon... Og etterhver klager de som klager først på de som klager på dem igjen - og sånn går nu dagan...

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f