Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 01 okt 09, 21:15

Opprinnelig postet av Bob Page

Opprinnelig postet av GodeGeir

Denne siste saken er jo allment kjent..Ingen hemlighet,Nordlie vitset om det på medlemsmøtet for 2uker siden!Så her er kilden åpen informasjon,som man så har miksa med åpen informasjon om at FFK spillerna skal ligge på ca 80tusen i mnd lønn-ca 1mil- Men tallene er ikke riktig for disse spilerne,de liger en god del under.Disse oppslaga kom som et sjokk på den sportlige apparatet i FFK som var stolt over med rette)å ha fått spillerne med på en bonusbasert lønn.De aktuelle spillerne gikk ned over en halv mil i lønn,men kunne med full klaff tjene omtrent det samme,forutsatt at de var på et høyt sportslig nivå,bonusen er også positiv i forhold til å få spillere til å unngå idiotiske kort med påfølgende karantener.
                 Her oppfordrer jeg forum brukerne til å komme på banen med støtte til vår klubb,noe som hadde vært en selvfølge i en hver annen klubb,men her i byen må man bare kritisere og klandre! Til de det gjelder:skam dere!

 

Støttes fult ut. og der er mesteparten av grunnen til at jeg nesten har sluttet å lese forumet....

Føler det samme har blitt sagt mange ganger tidligere uten at noen av disse det gjelder bryr seg noe om det. Sutrekulturen er et stort problem i Fredrikstad, og hvis man kan kritisere så er man alltid ute med kritikken så fort og så kraftig som mulig. Støtte ser man mer sjeldent, men fint å se at det er andre som har samme syn på saken.

---------------------------

BRH - http://www.brigaderodhvit.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f