Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 01 okt 09, 14:04

Opprinnelig postet av kjellemann
Men det virker som tv2 ønsker å grave fram all dritt om FFK.De driver ikke sånn mot de andre lagene i tippeligaen?

TV2 finner sine "syndebukker" i Tippeligaen og velger ofte å kjøre hardt mot de. Se bare hva Lillestrøm måtte gå igjennom under Nordlie-perioden. De var jo på flere treninger for å fange noe grums på kameraet, blant annet noe gnuffing som ble slått stort opp. Tvisten mellom Nordlie og Fjørtoft, Riise som beskyldte Nordlie å ødelegge karrieren hans, dårlige resultater og skadde spillere. LSK gikk igjennom masse dritt i løpet av et års tid. Nå er det FFK sin tur.

Rosenborg har jo også fått sin del av kaka, det samme har Vålerenga. TV2 går etter klubbene som har den største nyhetsverdien. Nesten alltid så er negative nyheter det som er mest interessante for folk. Intriger og krangler, gjerne satt helt på spissen, fenger det norske folk. Hvorfor tror du ellers en serie som Hotel Cæsar samler en haug med folk hver kveld?

Fredrikstad kan skylde seg selv. Alt det tragikomiske som har skjedd i den klubben i det siste er intet annet enn journalistmat. Enda verre blir det når det tydeligvis er en utro tjener av en muldvarp høyt i en høyere stilling som lekker informasjon så det monner. Da får TV2 en enkel jobb og lage saker utfra.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f