Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

math

A-lagspiller

Ble medlem: 08 apr 03
Innlegg: 320

Lagt til: 01 okt 09, 13:11

Opprinnelig postet av Lemmy

TV2 har lagd flere gode saker om FFK i det siste, og heller det enn overskrifter som "Martin Andresen har fått sparken", når det er snakk om en bussjåfør i Bergen med samme navn som har fått fyken i sin jobb...

TV2s tall virker å stemme ganske bra, og jeg har liten tro på at det er en spåkone som sitter og tipper i redaksjonen deres. Tror heller de har fått seg en insider (noe Nordlie også har antydet), og da er det ikke rart at de lager så mange saker. Har de tall som stemmer, går de selvfølgelig ut med det.

Når FFK er en så lukket klubb som de er i dag, ønsker jeg heller ikke å klage. Misforstå meg rett; det er ikke denne type informasjon en klubb skal gi ut, men heller det enn ingenting.

 

Gode og gode fru Blom. Utgangspunktet og tallene er nok ganske korrekte, og at de går ut med dette er jo selvfølgelig. Men når det gjelder oppfølging og journalistikken i de påfølgende sakene er det hele mer tynt.

Forøvrig er Wehrman-saken den "verste" saken TV2sporten har laget om FFK den siste tiden. Der unnlater man faktisk å ta med relevant informasjon fordi det svekker vinklingen.

 

---------------------------

math


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f