Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

DeKjök

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jun 03
Innlegg: 819

Lagt til: 01 okt 09, 09:43

Opprinnelig postet av math

Det er både forståelig og greit at TV2 går på tullet rundt FFK. Når de i tillegg opplever at klubben er et "lett bytte" får de nok blod på tann i tillegg. Det som imidlertid er symptomatisk for TV2sporten, og som gjør dem til en av de dårligere sportsredaksjonene på riksplan, er at de har en tendens til å gå seg fast i et spor, ikke greier å ta sakene videre og har for mye fokus på påtatte konfliktpoeng. I forbindelse med FFKs økonomi begynte det greit, mens Kvisvik og Czwartek-greia synes jeg tenderer til suppe på spiker. TV2sporten har også en lei tendens til å utelate relevante opplysninger som ikke passer vinklingen deres.

Jeg liker ikke TV2, ikke bare sporten, men generelt.  Det er en lett og populistisk kanal og det gjelder i høyeste grad TV2 sporten.  Synes også de er mest ute etter å provosere frem problemer så er enig i noe av det du sier.  Men at TV2 er ute etter å ta FFK spesielt er jeg uenig i.  Men dersom Kvisvik får 30000 for å starte kamp så må det frem og det er smått utrolig.  Mest fordi noen har inngått slike avtaler enten med full viten om FFKs økonomi eller enda verre, uten å vite hvor dette bar.

FFK som klubb, og det er klubben, ingen av personene, som skal leve videre, er tjent med at mest mulig kommer opp og frem nå.

 

 

---------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Fotboldøvelserne tager sin Begyndelse førstk. Tirsdag paa Pladsen ved Phønix, de fortsættes fredag"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f