Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kanogvetalt

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 jul 04
Innlegg: 5516

Lagt til: 25 sep 09, 11:25

Opprinnelig postet av Lars 29

Mye bra 

 

Men, jeg synes løsningsforslagene dine er kortsiktige.

For det første mener jeg man bør ta tak i den kostnaden som er betydelig, og som man kan gjøre noe med på relativt kort sikt. Det er spillerlønninger. Klubben bør etter min meneing selge dyre spillere, og i større grad bruke egne ungdommer. Derfor bør man heller styrke FFK College(selv om dette ikke har gitt mye resultater så langt), enn å svekke det.

Når det er sagt så er det nærmest en selvfølge at en "bedrift" som har den omsetningsøkningen som FFK har hatt, får likviditets problemer. Løsningen er oftest emisjoner der det kommer nye eiere som tilfører egenkapital. Dette har ikke skjedd i særlig stor grad, og derfor har også klubben relativt stor eierandel i Sport ASA sammelignet med andre TL klubber.

Det du skriver om avtalen med Værste er jeg enig med deg i. Men, i tilfellet gerrbrand hadde nok ikke klubben noe valg.

Hovedårsaken til at så mange av TL klubbene har havnet i et økonomisk uføre er rett og slett spillerlønninger. Vi supportere skriker hele tiden etter forsterkninger, klassespillere og spisser som scorer mål. Og klubbene kjøper over evne for å trekke publikum og sponsorer. Jeg tror også vi må innse at det er her klubbene må bli mer nøkterne. Det er ikke administrasjon og talentutvikling som suger pengene ut av klubbkassene. Det er spillerne, heltene våre. Tøfft men sant.

At Henriksen leder en bedrift som nærmest er teknisk konkurs, bare to månder etter at han vant i lotto, taler vel for seg. Han møter seg selv i døra hele tiden. men han har mange å dele skylden med når det gjelder Sport ASA sin økonomiske situasjon pr i dag.

Sport ASA budsjetterte nok med spillersalg for å få budsjettet til å gå opp. Kostnadene lå der og var lite å gjøre med. Det gjaldt nok bare å finne noe å fylle inntaktssiden med slik at ble någenlunde balanse. Selv om det var lite realistisk.

---------------------------

Spillere og trenere kommer og går(noen trener får ikke gått fort nok). Klubben består.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f