Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 25 sep 09, 11:13
Endret: 25 sep 09, 11:18
Endret av: Willy René

Tid for ettertanke

Dagen derpå, hva skjedde i går egentlig ?

Hele fotball-Norge kastet seg over "nyheten" om at FFK var "teknisk konkurs", attpåtil uttalt av et styremedlem i FFK som er konkursadvokat. TV2 med saftige krigstyper, smitten brer seg til alt av media og diskusjonsfora i hele landet. SENSASJON!!!! Kom og les!, hør!, gled dere!, klag og syt! Gleden brer seg hos en del sarpinger og mossinger som hovmodig og med skadefryd uttaler at, ja, dere er ikke bare klar for Adecco, det går nok rett ned i 7. div. det her!

Men...., hva var det av nyheter som kom fram i går egentlig ?

-  at FFK kun fikk inn 5 mill i emisjon og ikke 20 ? Nei!

-  at Wallace har gått skadet og at man ikke fikk inn budsjetterte inntekter på spillersalg ? Nei!

-  at tilskuertallene har dalt og inntektene falt på grunn av det ? Nei!

-  at klubben ønsker å utvide Frstad kommunes garanti for 10-mill.-lån til 31.12.2010 ? Nei!

-  at Sport ASA styrer mot et gigantunderskudd ? Nei!

De eksakte budsjett- og regnskapstallene var forsåvidt nye, men ikke uventet. (Bra budsjettert egentlig, helt ned på kronenivåWink)

Verdsettelsen av spillerstallen er jo en nyhet og beløpet kan nok diskuteres, FFK`s andel på 30 mill er nedskrevet til 10 mill ettersom jeg kunne se. Om det er reelt med en reserve her på 20 mill kan ikke jeg vurdere, jeg kjøper ikke eller selger fotballspillere i det daglige, men at verdien er satt lavt i regnskapet kan ikke klubben kritiseres for.

Også stod Henriksen, Alle syndebukkers mor eller syndebukkenes syndebukk fram og svarte på spørsmål fra media. og alt han sier blir selvfølgelig veid og funnet negativt av de fleste. På enkelte diskusjonsfora så har han også blitt tillagt ansvaret for FFK`s dårlige økonomi, et ansvar som mest sannsynlig ligger noe tilbake i tid og skyldes andre personers feilvurderinger og handlinger.

Og så kjøper man fri Nordli, kjøper to kantspillere, og av de fleste applauderes dette til å begynne med, men nå kritiseres man for å forsøke å gjøre grep for å redde klubben fra nedrykk. Panikkhandling ?, ja, muligens, men fasiten får vi tidlig i november. Det hører med til historien at brorparten av kostnadene med dette står investorgruppen for. Og så er det enkelte supportere som faktisk ønsker en konkurs eller et nedrykk for å "bygge klubben opp fra bunnen av igjen" og få skiftet alle de udugelige personer i styre og administrasjon. Et nedrykk vil sannsynligvis lamme FFK i flere år.

La administrasjonen nå få ro, la operasjonen med å friskmelde klubben økonomisk fortsette. Er FFK det første tippeligalaget som har framlagt halvårsregnskapet allerede ? Er det ikke positivt at de etter all sannsynlighet fremlegger et riktig regnskap og til en fornuftig tid selv om tallene er helt for j-vlige? Jeg venter i spenning på halvårsregnskapene til f.eks. B-G, TIL, Start og Godset.

Nå konsentrerer jeg meg ihvertfall om kampen på lørdag, og drømmer om.....

-  overlevelse

-  økonomisk forsvarlig drift, klubben friskmeldt i 2011-2012

-  mer bruk av norske talenter, talentutvikling i samarbeide med f.eks. Trosvik som Tarik ønsker

-  avvikling av Estlandavtalen og mer positiv omtale av FFK i fremtiden.

Vi kan nok ikke regne med at klubben snarlig vil være uavhengig av eksterne investorer, på sikt så bør det være et mål. Hvis det derimot kommer inn en slant i disse krisetider så beklager ikke jeg det.

Når det gjelder Henriksen så tillegger ikke jeg ham allt ansvar for alt det negative som har skjedd, han tiltrådte 01. november i fjor og har en formidabel ryddejobb foran seg. At han har hatt noen uheldige kommentarer overfor media er så sin sak, bl.a. "lottosaken" som nok ble formulert noe dumt. Men det han mente i denne saken er jeg 100 % enig i, det var jammen godt at disse dyre spillerne ikke hadde flere år igjen av kontrakten sin.

Men klubbens tabbekvote er nok brukt opp, noe bør gjøres administrativt for å få en organisasjon som fungerer, og hvor man fanger opp ting, ref. Wehrmansaken, Egentlig nok av saker å plukke fram men de er kjente fra før.

Vel, nå har jeg stilt fram hode, så det er bare å hogge ivei.

 

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?
Og når avsannes Djevelen ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f