Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 25 sep 09, 03:08

Opprinnelig postet av denialsander

Opprinnelig postet av Holters

Betryggende drift? Dette er galskap!

Det mest betryggende er at det er galskap satt i system. For det er ingen tegn til å ville lære. Ingen tegn til forbedringer. Hvis klubben hadde hatt en leder med ryggrad hadde han sagt før vi ansatte Tom og panikk-handla spillere:

Herved er X av dere permittert. Herved er Y av dere sittende på oppsigelse - dette så vel spillere så s om ledere og øvrige ansatte. Gitt klar og tydelig beskjed til de som må og skal finne seg noe annet å gjøre. Funnet frem til en håndfull juniorer og FFK 2-spillere som kunne tatt ansvar og som ville blø for drakta. Gitt en lokal helte-trener jobben - eller støttet og beholdt - gjerne han vi hadde mens Grönis var sjukemeldt.

Men nå? Nye lønnsforpliktelser på 3 millioner i året som kan følge oss ned...

Ganske glad det ikke er du som styrer klubben, kontrakter..hørt om det? Lokal helte-trener? Hvem er det?? Lasse Trulsen da eller? Er det mulig..,,

Funnet en håndfull juniorer og FFK 2 spillere som kunne tatt ansvar og blødd for drakta??? De blør jo ikke for drakta når de spiller på juniorlaget eller 2.laget. Juniorlaget gjør det jo ikke akkurat bra om dagen, ei heller FFK2. Så hvem skulle "berget" FFK da mener du?

Kanskje dere som driver siden her skal starte egen klubb? For dere vet jo alt best. Og lurer nesten på om dere er en person, for maken til samstemthet har jeg ikke sett før. Dere er jo aldri uenig om noe...annet enn at ledelsen må bort.
Og tror dere at ledelsen består av kun Henriksen, for han er jo skyld i alt.

Hvis bare TKK hadde blitt, da hadde lommeboka vært stinn av gryn og vi hadde ligget på toppen av tabellen.

Men hvem skal da inn? Hvem vil inn? Man må jo faen meg være selvpiner hvis du tar ett lederverv i klubben her i Fredrikstad. '

FORENKLING - er stikkordet for ffksupporter.net

Alt er bare sååå lett å rydde opp i. År med vanskjøtsel er ikke noe problem å få bukt med. Avtaler gjort av tidligere ledelse er bare til å bryte, no problem.

Det er greitt at man skal si fra når man synes klubben er på feil vei, men det går enn tynn grense mellom å være kritiker og motstander. Dere i FFKSupporter?  spiller rollen som nyttige idioter for TV2 og de andre nedrykkskandiatende ved å holde slike saker levende med deres massive kritikk. For spillerene blir jo ikke akkurat mer motivert og mindre anspente.

Synes dere nå skal tone dere ned og heller melde dere for tjeneste for klubben ved neste generalforsamling.

 

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f