Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Liraren

A-lagspiller

Ble medlem: 20 mai 05
Innlegg: 769

Lagt til: 25 sep 09, 00:39

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av Liraren

Det som er for jævelig, det er at vi må sitte med Henriksen som problemløser her. Henriksen kan ikke bli sparket. Da er det brått 3 sportsdirektører som er under lønningsposten til FFK.

Nå så...

Det er vel ikke noe verre nå under Henriksen enn det har vært tidligere. Klubben var teknisk konkurs før Morgan kom, men da solgte man halve stallen til Fredrikstad spillerinvest for 20 millioner og reddet klubben. I fjor (Henriksen ble ansatt 1/11) valgte man å bruke store deler av inntektene som tilhører regnskapåret 2009 (sesongkort, etc), da man slet med likviditeten. Klubben har hatt for vane å leve fra hånd til munn, og jublet hver gang etterlengtede utbetalinger fra TV-avtaler og lignende dukket opp, slik at man kunne betale forfalte regninger.

Sånn sett skal faktisk Henriksen ha litt ros for å ta et oppgjør med denne kulturen og forsøke å snu trenden. Det er ikke han som skal ha skylden for det økonomiske uføre klubben har havnet i.

 

Henriksen har ansvaret for kjøpene av valencia og Andersson, pluss ansettelsen av Nordlie. Selvom investorene la ut mye av pengene, har FFK betalt mye. Når FFK har budsjettert med spillersalg (som ikke bli gjennomført) da er det hodeløst å investere i nye spillere/trener(e).

Dette har Henriksen hovedansvaret for!

---------------------------

Jeg snakker aldri på vegne av noen, kun for meg selv!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f