Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Dag Frode

Bedriftsspiller
Ble medlem: 05 mar 09
Innlegg: 13

Lagt til: 21 sep 09, 10:09

Det hadde vel ikke akkurat vært noe bedre med en kvalkamp mot Moss heller.....  Når det gjelder Sarpsborg 08 så var det vel ikke "mer enn" 4 spillere som har fartstid i FFK + Røn på benken som var involvert i kampen i går mot Stavanger. Kanskje de til og med hadde vært gode nok for FFK slik de nå spiller.

Det man legger merke til er at Sarpsborg 08 er villig til å bruke ungutter, som ja helt riktig vokser for hver kamp, blir bedre og bedre, tryggere og tryggere. I FFK har de unge etter min mening fått altfor få sjanser til å virkelig etablere seg, sett på bakgrunn av hva de såkalte gode har prestert i år. En ungutt, som nesten er god nok nå, vil hvis han får muligheten over tid sannsynligvis bli meget god.

Forskjellen på SIF og FFK i går etter min mening, bortsett fra de første 20 som var meget bra og bar bud om noe stort, var gutsen, SIF sin fremoverrettede fotball (lengderetning, få touch, hurtig) og FFK sin omstendelige framdrift (mange touch, på tvers og støtte, sakte, etter hvert for mye langt).

På lørdag er det nye muligheter mot LSK! Den må gripes ellers blir det kanskje Sarpsborg 08, Moss eller noen andre i kval eller Adecco neste år......

---------------------------

Det er noe ved spillet fotball


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f