Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheJester

A-lagspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 306

Lagt til: 20 sep 09, 23:27

Opprinnelig postet av danan

Litt humor får man da ha, at det ble satt i gang noen sang om at man skulle drepe Riseth og Hauge fikk ikke jeg med meg i hvertfall. Jeg følte at den nye gruppen gjorde sitt beste utifra antall i dag, det ble selfølgelig sunget 90% FFK-sanger, men en og annen "humørsang" blir det jo alltid når man er i det gode hjørnet. ;)

Synd at folk ikke får samlet seg mer på midten påtross av gjentatte oppfordringer fra PH-forsangeren. Det blir ikke lett å få noe trøkk over det når alle står så spredt.

Jeg synes forsangeren, all ære for hans fantastiske innsats, må lære seg hva som funker og ikke funker på bortekamper. Det er vanskelig å få med seg flertallet (inkludert meg, til en grad iallefall) av de på bortetribunen på sanger som krever at vi må hoppe, klappe, holde rundt og synge en tekst vi ikke kan, samtidig (Litt overdrevet). Men når det er litt enklere som taktfaste Fredrikstad-rop, kanskje kjedelig, men trykket stiger så til de grader. 

Selv befinner jeg meg i kategorien som er med litt på sang, men detter fort ut når kampsituasjonen blir litt het. Foretrekker å skrike Fredrikstad med tre klapp etterpå. Hjemmekamper kan PH (og andre) synge det faste reportoaret, for da er det som oftest mange nok, men som sagt, borte tror jeg det ville gagne oss å ta litt enklere sanger og rop.

 

Edit: Jeg var iallefall igjen til slutt og klappet for laget, og det gjør jeg alltid. 

---------------------------

"Jeg startet på bunnen og jobbet meg nedover"

@ Twitter: http://twitter.com/matiashs
http://thejester.blogg.no


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340