Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rune

Juniorspiller
Ble medlem: 30 okt 05
Innlegg: 190

Lagt til: 16 sep 09, 10:50

Spørsmålet er vel kanskje om Frp og sentrum står lengre fra hverandre enn Sv og sentrum gjør, i allefall mtp senterpartiet..

Sentrum skal vel kunne samarbeide begge veier, men Frp er jo langt den ene veien.. veldig lang, kanskje nesten rødt langt bare i motsatt retning. (min mening)

Jeg syns Venstre gjorde det helt klart, vi kan ikke samarbeide med Frp, dette skyldes Deres verdigrunnlag. Det er da ikke noe galt i det. Om Venstre veier det slik at det lille de hadde fått igjennom av sin politikk ikke veier opp hva Frp får igjennom av sin politikk som kræsjer med Venstre sine meninger. Venstre er jo et miljøparti, dette er en av deres to største kampsaker, man kan jo ikke si at det er et kjempefokus hos Frp.

Nei, hyll til Lars. Du står på ditt parti sine prinsipper. Mulig ikke alle velgere er enige med deg, men så lenge man er tro mot partiprogrammet gjør man jobben.

Krf har jo også ett årsmøte vedtak på ikke regjering med Frp grunnet for storeforskjeller i verdi.. Vanskelig å se hvordan det skulle blitt noe av noe borglig i denne omgang. Frp må kanskje moderere seg litt, ellers tror jeg ikke sentrum, og sterke krefter i Høyre vil være med.. 2013 ny regjering: AP, Senterpartiet og Venstre! Hurra!!

---------------------------

hmm....


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f