Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

nilz1

Knøttespiller

Ble medlem: 12 aug 08
Innlegg: 68

Lagt til: 14 sep 09, 09:04

Everton bør beholdes. TN for orden på laget i løpet av vinterpausen. Neste sesong vil vi se en helt annen utgave av FFK enn det vi har sett til nå. Har stor tro på at ingen til nå har vært tydelige nok i språket slik at Everton skjønner hvilke oppgaver han har og hvordan han skal spille. Uten sammenligning forøvrig... Han er omtrent like dårlig (les uferdig som forballspiller) som en viss Ronaldo var de første to, tre årene i United. Så mener jeg ikke med det at han har samme potensialet, men tror med sikkerhet at han vil bli en hit i FFK.

Prolemet med oss supportere er at vi ikke har tid. Vi MÅ ha resultater umiddelbart hvis ikke starter hylekoret. Dessverre er det nok slik at mange gode spillere ikke innfrir pga system, plassering på banen osv. Se bare på Barsom i kampen mot VIF. Han var stor etter min mening. Fredag kveld kunne jeg gjerne satt han bak på sykkelen og tråkket i vei mot Sveriges hovedstad.... Nå er jeg av den oppfattning at han kan bli en meget viktig brikke i TNs redningsaksjon.

Så til de med penga: Cash ut Everton nå!

---------------------------

FFK og Manchester United

Sitat fra en legende: I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - og det var de verste 20 minutter i mitt liv. (George Best)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340