Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Gardarson

A-lagspiller
Ble medlem: 03 nov 08
Innlegg: 499

Lagt til: 13 sep 09, 10:54

Andersson var god! Hvertfall første 65-70, så synes jeg han forsvant mer og mer.
Valencia skuffet litt, men han kommer, det er det ikke tvil om.

Må også stemme for Barsom som banens beste spiller! Jobber konstant og strør pasninger til kantene. Ikke helt enig i at han bør legge av seg det litt usportslige! Det er en del av gamet, faktisk en vikitg del i enkelte faser av en kamp. Rutinert å spille på søpla gule kort og få dem til å miste fatningen! Er det noen som bør skamme seg idag er det søpla fra Oslo! Makan til en gjeng sutrehuer og pingler!

Ellers kan dere som mener PH ikke bidrar bare holde kjeft! Prøv heller å bidra litt selv! Jeg har ikke stemme idag, rundt meg var det vannvittig bra trøkk nesten hele kampen! Selvfølgelig mister vi MYE av lyden før den når banen pga sterk motvind. Der får jo klansskallene en stor fordel. Jeg hørte dem ikke en eneste gang. Å dere som mener dem var best på tribunen selv på 3-1, var dere på kampen? Halvparten av dem gikk og resten stod jo apatiske og så på.

Hadde PH og klanen byttet side igår ville det vært PH som hadde dominert.
Når det er sagt, så hadde det vel ikke rart om 1500 IVRIGE fra klanen lager mer lyd enn 1000 på PH? Resten av folka på tribunen holder jo kjeft.......


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340