Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 sep 09, 10:29

Uenig i at debutantene ikke innfridde. Andersson kom flere ganger rundt på venstrekanten, og det var han som lagde corneren før sitt eget mål (der hadde han dog flaks). Han kom til tider så lett rundt Nouri at Andresen valgte å kritisere en enkeltspiller da han i pausen uttalte at de måtte justere posisjoneringa på Nouri.

Valencia var litt mer usynlig, men det hadde også litt med at vi spilte ballen mest på venstrekanten. Likevel viste han ved et par anledninger at han har en god innleggsfot. Det begge kantene også gjorde glimrende var at de gang på gang fylte opp i boksen når det var innlegg fra motsatt kant. Valencia hadde vel en to-tre skudd og også en assist til Évertons scoring. Det liker jeg.

Man kan også godt si at FFK ikke spilte noen stor kamp. For den nøytrale tilskuer var det sikkert til tider kjedelig å se på. Men laget har forbedret seg kraftig i å flytte beina, både defensivt og offensivt. Hjemover er vi aggressive og midtbaneleddet jobber meget hardt.

Offensivt er vi angrepsvillige og kommer med mye folk. Vi er også bedre enn på lenge til å komme rundt på kanten og få slått innlegg. Dette har nok en sammenheng med at vi har to typiske kantspillere også.

For èn måned siden hadde vi ikke slått Vålerenga. For da løp vi nesten ikke.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340