Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tiger

A-lagspiller

Ble medlem: 08 jan 06
Innlegg: 660

Lagt til: 12 sep 09, 21:33

Opprinnelig postet av Ymer

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Diskusjonen handler vel noe forenklet om at noen ser ett stort potensiale i spilleren, mens andre er mer opptatt antall mål scoret.

Njaa, diskusjonen går vel også på hva Everton utretter på banene (utenom scoringer) i forhold til å bidra for laget... Han eier jo ikke taktisk klokskap (fotballhode), killerinstinkt og overblikk. Dette er ikke lett å lære en som faktisk er 23 år og som garantert har trent med meget gode trenere opp gjennom karrieren. Trenere som snakker Evertons språk og som står for en spillestil som Everton burde være oppvokst med. Å skylde på kulturforskjeller blir litt teit, eller?
Noen sier at Everton må få tid til å tilpasse seg norsk spillemåte. Jeg sier at Everton ikke var noen suksess i sitt eget land, og undrer på hvorfor han skal bli det her. Er det virkelig noen som tror at  Everton er i Norge fordi han ble vurdert som veldig god i Brasil? Det er vel mest nærliggende å tro at Everton er her fordi vi har mer penger enn vett når det gjelder fotballspillere. Fotball er butikk, også for de som eier Everton. Å tro noe annet er naivt så det holder...
Å sammenligne med Tarik blir ihvertfall helt på trynet. Han var vel ca 5 år yngre enn Everton når han kom inn i a-stallen, og hadde tiden foran seg. Han var i naturlig utvikling som ungt talent og trengte stort sett bare erfaring på nivået og bedre fysikk for å slå til. Han er enda ikke like gammel som Everton...En helt annen spillertype er han også. Han hadde (har) jo fotballintelligens.... Noen som tror Herenveen eller en annen bra klubb i utlandet vil betale over 20 millioner for Everton? Antagelig eller sikkert IKKE, og da kan man undre seg på hvorfor...?

Trur vel egentlig du ikke har så mye greie på fotball når du ikke klarer å se potensiale i Everton.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f