Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2222

Lagt til: 12 sep 09, 20:26

Bare å gratulere Tom Nordlie og de i og rundt FFK som hentet ham. Dagens FFK var det beste byen kan ha sett på veldig lenge. Det var ikke bare innsats i dag, det var samkjørt innsats. Isolert sett var VIF-spillerne minst like gode hver for seg, og de manglet ikke innsatsvilje de heller. Men de var ikke samkjørt på samme vis. Hver gang en VIF spiller forsøkte på noe så virket det tilfeldig og improvisert. FFK derimot fremsto som et sammensveiset lag, der alle spillerne virket trygge på hvilke oppgaver de hadde, offensivt som defensivt, og det var alltid flere spillere sammen om det som skjedde. Tydelig at Nordlie vet hva han vil at spillerne skal gjøre, og evner å få dem til å gjøre det de skal.

Skal ikke ta av helt og tro på seier i hver kamp høsten ut, men dette virker likevel meget betryggende. Så lenge laget spiller så strukturert som dette og jobber så godt sammen i ett og alt, så rykker ikke dette laget ned!

All honnør til samtlige spillere for strålende innsats i dag!

Dagens spiller i mine øyne; Wallace Fernando Pereira! Don't ask why...

Men også en ekstra klapp på skuldra til Amin Askar, som tidvis briljerte, knapt gjorde en feil, og som definitivt vant publikum med utomordentlig solid innsats.

---------------------------

Alt og ingenting er like umulig,
resten er innen rekkevidde.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f