Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy René

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 10 sep 09, 19:31

Opprinnelig postet av Shadar

Hvis Sarpsborg har en god nok sportslig plan som som innebærer å få frem talenter så kan de leve godt av dette uten alt for stor sponsorhjelp. De vil da få større ro i den sportslige planen sin uten for mye innblanding fra oppmerksomhetsivrige sponsorer. Det er ikke alltid dyrt å gjøre ting riktig. FFK burde fått så utrolig mye mer ut av det gigantiske budsjettet sitt, sett i forhold til Sarpsborg.

Spennende at Sarpsborg har både en 16-åring og 17-åring fast på laget sitt, i følge f-b.no.

Det ville vært noe for sirkus FFK det om Sarpsborg tok over fotballtronen i Østfold! Uansett så er det veldig hyggelig at Sarpsborg gjør det bra om dagen. Det ville tatt helt av om FFK og Sarpsborg skulle møtes i TL igjen.

Tror Shadar at S. 08 vil kunne greie seg i tippeligaen med samme modell som i adecco ? At de vil greie seg helt uten "oppmerksomhetsivrige" investorer, og på den måten 6-doble budsjettet sitt ? Egentlig synes jeg Onkel Terje har opptrådt som en snill onkel og ikke en ego-sentrisk onkel.

Og tror du S. 08 makter å overleve i tippeligaen med 16-åring og 17-åring fast på laget ?

Tippeligaen og Adecco er faktisk 2 forskjellige planeter. Å sammenligne resultat ut i fra budsjett på denne måten er egentlig like lurt som å sammenligne biff og rosenkål.

Ja, det ville tatt helt av om S. 08 rykket opp, men at de skal overta tronen med sine mangel på ressurser og mangel på anlegg ser jeg ikke. Sannsynligheten er større at FFK etterhvert overtar de store talentene hvis de slår ut i blomst. Et tankekors er det egenltlig hva som foregår eller ikke foregår i byprosjektet i Frstad. Kommer det noen runner-ups derfra snart ?

---------------------------

Når får FFK stjerne på drakten ?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340