Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

KeJ

Landslagsspiller

Ble medlem: 21 apr 03
Innlegg: 1756

Lagt til: 29 aug 09, 18:08

Opprinnelig postet av FFK pra sempre

Helt enig at ledelsen må ta en stor del av skylden for årets prestasjoner, men spillernes ansvar er langt fra mindre. 

Og jeg har vært en av Henriksens skarpeste kritikkere, men her mener jeg de har gjort det meste riktig. Hvis de informerte gruppa om at de ønsket ett skifte og at de var i en prosses, mener jeg det er alt spillergruppa kan forvente.

Er i grunn helt umulig for oss lekmenn å uttale oss om de prosesser som har pågått i FFK året 2009, men jeg håper inderlig hoder vil rulle, uanvhengig av resultatet ved årslutt. Sier ikke at Henriksen må gå, men jeg mener noen bør plassere ham i et kott uten vinduer, med skylapper og beskjed om å se på økonomien og intet annet. Den mannen fremstår like karismatisk som en sokk etter ei uke i felten. Han er dyktig på økonomi, men personalpolitisk er han umulig.

 

Joda, dersom de informerte spillerutvalget i etterkant av styrevedtak så kan jeg være enig med deg, men jeg tror, og vektlegger tror, ikke at så ble gjort i den rekkefølgen som er mest naturlig. Selv TFA ble jo informert i ettertid, og da er det noe som ikke stemmer, i alle fall i min verden. At klubben måtte gjøre noe er hevet over enhver tvil, men det normale ville vært å informere spillerne om de pågående prosesser, gi de noen indikasjoner på hvem de ville kontakte, og hvem de med all sannsynelighet ville gå for. Er aldri morsomt når man får slike beskjeder, som faktisk får en konsekvens for ens arbeidsforhold via media og bekjente...

men det er selvsagt bare min mening...

---------------------------

Uansvarlig forumbruker, uten rettigheter og blottet for ansvar...


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340