Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2223

Lagt til: 28 aug 09, 10:48

Er ikke i tvil om at Tom Nordlie kan gjøre en knalljobb i FFK. Nettopp en trenertype klubben trenger, kunnskapsrik og sterk, med en utvilsom evne til å gjennomføre det ha har tro på, og oppnå resultater.

Mine gratulasjoner til FFK for at man våger å prøve!

Spørsmålet er vel bare hvor lenge det går før noen i FFK systemet begynner å sutre og pive og klage og murre over et eller annet totalt usaklig som egentlig bare handler om at de ikke liker trynet på vår nye trener. Så blir det intern uro og splittelser, før Nordlie forsvinner videre og kluben ligger igjen i grus og aske.

Og da vil helst alle være enige om at det hele var Tom Nordlies feil, selvfølgelig.

Beklager den noe skeptiske tonen men jeg er desverre skeptisk til om FFK som klubb er moden nok til å takle en så stor profil og sterk personlighet som Tom Nordlie er.  

Men det er jo lov å håpe. Jeg er i alle fall ikke i tvil om at Nordlie har en hel masse han kan tilføre FFK, ikke minst hva gjelder kunnskaper og holdninger til seriøs sportslig satsning. Så får tiden vise om FFK for tiden er mottagelig for å lære noe, eller om det i klassisk stil skal bli mer intern uro av dette enn noe annet. Man får vel prøve å være optimist fram til det motsatte skulle være faktum.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340