Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Captain Oats

Knøttespiller
Ble medlem: 25 sep 07
Innlegg: 65

Lagt til: 26 aug 09, 16:02
Endret: 26 aug 09, 16:02
Endret av: Captain Oats

Slenger meg med i denne diskusjonen, og limer inn et innlegg som jeg har skrevet i bloggen min.. Mine meninger og tanker rundt dette temaet..

-------------------

Som vi alle vet, så har livet oppturer og nedturer. Dette gjelder ikke bare for privatpersoner, men også for arbeidsplasser, organisasjoner og fotballag. Fredrikstad Fotballklubb er en arbeidsplass, en organisasjon og et fotballag bestående av privatpersoner. Alle sammen jobber mot de samme målene. Tilsynelatende.

På en arbeidsplass blir folk ansatt for å løse spesifikke oppgaver på best mulig måte. Man er ofte gjennom en intervju-runde, der man blir satt opp mot veggen av en sjef eller et eller annet "overhode". Man blir enige. Man får oppgaver og retningslinjer. Du som arbeidstaker forholder deg til dette.

Hva så hvis en av partene svikter? Eller, kanskje begge parter?

I FFK er det helt klart noe som er riv ruskende galt om dagen. Og for våre øyne, våre øyne som ser ting utad, så virker det som om "skuta" har fått et alvorlig skudd for baugen, og tar inn vann som bare det. Spillerne svikter på det sportslige plan. Ledelsen svikter på det administrative. Det har hele tiden versert rykter om at klubben, som faktisk har prestert på fotballbanen de siste åra, har hatt store interne problemer. Trenere og spillere går ikke overens. Det blir ansatt folk i hytt og pine. Det hele virker som en parodi av en arbeidsplass.

Jeg sitter her med en følelse av at klubben ikke vil nå land, før skuta har sunket. Dessverre.

Direktøren i klubben virker å sette seg selv høyere enn klubben. Han sikrer seg en fallskjerm, i tilfelle han får sparken, i en klubb som allerede er skakkjørt økonomisk.

Visste du det Henriksen? At du kommer til å få sparken? Det har riktinok ikke skjedd enda, men det er ikke til å komme utenom, at det faktisk kommer til å skje. Ihvertfall hvis du fortsetter å kjøre utover mot havet med hull i baugen.

Det er på tide å snu. Sikt mot land!

Treneren i klubben er sykemeldt og Tom Freddy Aune har steppet inn som hovedtrener i Grønhagens fravær. Du er dyktig Tom Freddy, men det er alikevel noe som ikke stemmer. Hvor er spillegleden? Hvor er det blitt av den publikumsvennlige fotballen som vi ble frelst med i hele fjor? Den er faktisk helt forsvunnet.

Og spillerne virker likeglade.

Jeg mener det trengs nytt blod. Noe nytt som får spillerne til å gjenvinne troen på seg selv og hverandre.

Jeg tror ikke løsningen ligger i å hente inn spillere med "europeisk snitt" eller "klasse". Det må ryddes opp i toppen av hierarkiet. I første omgang må direktøren byttes ut. Sjefen på arbeidsplassen eller kapteinen på skuta, svikter. Kall han hva du vil. Men at direktør-navnet ikke passer lenger, er jeg ikke i den minste tvil om.

Tom Freddy kan gjerne få min tillit litt til. For jeg tror ikke spillernes mangel på spilleglede ligger i trenerens hender akkurat nå. Jeg tror de er drittlei av at sjefen på arbeidsplassen spiller "playstation" på kontoret. Karrieremodus på fifa 09, med FFK som lag.

Jeg håper inderlig at han ikke får spille fifa 10.

Og tilslutt, til de ansatte. Eller fotballspillerne som vi kaller dem. VÆR SÅ SNILL, så steng all frustrasjon ute. Tenk tilbake på det dere gjorde best i fjor. Spill fotball.

Dere vet at dere kan, og jeg er ikke i den minste tvil om at dere fortsatt vet hva som må gjøres. 110% innsats og TRO på det dere gjør. Hvis dere får en kontringsmulighet, så nytter det f**n ikke å jogge i lengderetningen. Man må satse! LØPE!

Kom igjen guttær! Ta dere sammen i de resterende kampene og blø for drakta.

Så får vi se om styret og kapteinen tar de rette valgene. Det eneste jeg er 100 % sikker på er at en EKTE kaptein, blir med skipet sitt ned, om det synker. Vår kaptein setter seg i den nærmeste livbåten.

Eller fallskjermen, om jeg får kalle det det...

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f