Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 26 aug 09, 13:55

Opprinnelig postet av ecupeventyrsnart

Hmm, det kalles å ha psykisk styrke det, og klare å gjøre jobben sin selv med mye støy.............. osv osv

 

 

Men spør også de du kjenner om hvordan de klarer seg på jobb når de ikke vet hva de skal leve av om 6 mnd. Om de fortsatt har en fremtid i bedriften. Om de kanskje må ta med seg kone og barn og flytte til en annen by eller annet land. Det er ikke mange da som klarer å prestere maks når hele privatlivet blir påvirket.

Når en leder lirer av seg at jippi jeg har vunnet i lotto pga kontrakter går ut. Det i seg selv skaper dårlig stemning og når man da også taper et par kamper er man i gang.

En bedrift som går så det suser klarer seg med en elendig ledelsen, men når det går dårlig slår den elendige ledelsen ut i større grad og det er det som skjer i FFK nå motgangen kom sportslig og da kommer også alt det negative om ledelsen.

Det finnes mange bedrifter hvor ledelsen ikke var et tema før finanskrisen for alt gikk på skinner, men så kom krisen, bedrifter tapte penger og da kom også klagene frem, de hadde vært der hele tiden men man klarer ligsom å ignorere det ledelsen sier når man tjener penger men når man taper penger og får mer press på seg er det ikke lett å ignorere de lenger.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f