Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 25 aug 09, 20:38

Opprinnelig postet av Matiashs

Så også at det er snakk om å kjøpe fri fra Kongsvinger for en halv million. Henriksen kunne vel heller kjøpt lottokupponger? 

Hvorfor det? FFK har jo vunnet i Lotto en gang tidligere allerede.. Bare at gevinsten var usynlig for alle andre enn Runar Henriksen.

Nå skal jeg gjøre noe så sjeldent som å sitere Ivar Hoff (kan godt hende den er tidligere skrevet også, men orker ikke sjekke gjennom alle sidene) :

- Tom Nordlie er en som en for tidlig sædavgang. Det er godt i noen sekunder. Så kommer orgasmen. Så er det slutt.

Hvorfor skulle FFK-spillerne være redde for Nordlies treningsmetoder? Anders Grönhagen har kjørt et temmelig hardt treningsopplegg på vinteren han også, men har ikke fått det samme stemplet av Tom Nordlie. Derfor tror jeg ikke det er grunnen til at spillergruppen tydeligvis er misfornøyde.

Og er det virkelig dette vi trenger nå? Nok en mann med sterk personlighet som tar mye plass? Har vi ikke hatt nok intern uro fra før av?

Lurer på om FFK har i det hele tatt åpnet sportsplanen sin for å se om dette er en trener som står for samme verdier og som har samme visjoner som klubben. Om man har en sportsplan i det hele tatt da. Skulle ikke forundre meg om Henriksen har kastet Karlsens utarbeidede plan.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f