Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

b-tribunesliter

A-lagspiller
Ble medlem: 19 okt 04
Innlegg: 273

Lagt til: 25 aug 09, 10:04

Det er godt å se at ledelsen i FFK viser handlekraft ! Et skadehelvete gjennom hele sesongen samt kreftsykdommen til Grønhagen er foranledningen til at også andre elementer har bidrattt har bidratt til at FFK har havnet der de er. SÅNN ER DET !

Eggen ville vi ikke ha lenger - Grønhagen vil vi ikke ha mer enn en sesong (han gjør det alltid godt da for å falle av (ref. han femti år lange trenerkarriere) - Aune vil vi ikke ha lenger, og nå, Nordlie vil vi ikke ha som redningsmann.

Synes folk her på forumet bør se seg selv i speilet. Den endeløse tiraden av kloakk og negativitet som renner ut er et tragisk skue. Tror dere virkelig at alle disse trenerne er så dårlige som dere skal ha det til?

Aune er en god trener, men ingen redningsmann slik situasjonen er nå, det er Tom Nordlie. Han evner å få ut alt av sine spillere. Den innsatsen som Kvisvik og til dels Wehrmann legger ned aksepteres ikke av Nordlie, og han vil ta konsekvensen av slik opptreden (glem Barsom, han har løpt 3 x så mye som Kviskvik de siste kampene). Det samme vil ikke Tom Freddie klare som allerede er der. Men Tom Freddy er en mann for fremtiden, det bør det ikke være tvil om.

Tom Nordli har blitt en klokere mann siden tippeligatilværelsen. Ansett ham FFK for å redde tippeliga-tilværelsen, men sørg samtidig for å å få inn en Sportsdirektør som han kan utvikle klubben sammen med.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f