Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 23 aug 09, 18:06

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Opprinnelig postet av mysthical

Dette samme gjelder jo også partier som AP og SV. De er kun et rent og skjert populistiske partier. De fronter selvfølgelig ikke de samme sakene, men saker som faller i god jord hos kommunister og sosialister. Disse partiene er jo også bygget på de samme verdiene til Lenin og Stalin. Altså likhet for alle og at ingen skal være bedre en andre. Slagordet til AP "arbeid til alle" ville faktisk rett og slett vært skadelig for sammfunnet hvis det hadde skjedd. Ja det er egoistisk å si det, men så brutal er faktisk verden at ikke alle kan ha jobb, noen må nesten være arbeidsledige.

Videre så er jo SP også like populistiske, de fronter saker som bønder og bygdesammfunet bryr seg om. Og KrF er jo opptatt av de kristne verdier og fremmer da saker som er viktige for de.

Poenget er vel at alle partier er populistiske og fronter og kjemper for de saker som de gruppene de prøver å treffe bryr seg om, men media har en lei tendens til å kun fokusere på det negative med frp og få de til å fremstå som kun populistiske og det sluker selvfølgelig folk rått. Alt media sier er jo helt sant uten det minste snev av usannheter eller feil tolkninger.

Du har tydeligvis ingen peiling på hva populisme er. Alt du nevner om de andre partiene er heller idealisme enn populisme. Det er varige meninger som partiene det er snakk om har stått bak siden oppstarten. Populistiske saker vil være konsekvent motsettende mot alle dagens ordninger, ofte uavhengig av tidligere standpunkt man har hatt om saken. FrP har satt seg mot utrolig mye for å kapre velgere, og samtidig sier man vel så og si ja til alt. Et statsbudsjett fra FrP vil være kroken på døra for den sterke norske økonomien. Jeg kan ikke begripe at folk virkelig tror det er mulig å si ja til alt og samtidig kutte skatten. Da forsvinner naturlig nok pengene...

FRP får aldri flertall alene, så det scenariet du fremstiller er utopi.

Hvis FRP skulle bli det største partiet ved valget og samtidig et borgerlig flertall så har folket gitt Siv Jensen mandat til å danne regjering. Denne regjeringen vil da være avhengig av støtte fra og samarbeid med H, V og evt. KRF får å få flertall for sin politikk. Da sier det seg selv at mange av FRP`s løfter blir brutt, men politikken blir samtidig vridd endel mot høyre.

Siv Jensen vil f.eks. selvfølgelig ikke få gjennomført sitt løfte om å fjerne alle bomstasjoner fra 01.01.2010.

De som insinuerer at 1/3-del av befolkningen er rasister eller har fascistiske holdninger bør forsøke å være litt mindre selvforherligende og navlebeskuende. Noen ganger kan det være ok å være litt ydmyk også ovenfor dem som ikke nærer de samme politiske sympatier som en selv.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f