Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 23 aug 09, 17:14

Opprinnelig postet av Matiashs

Du må huske at FrP er ren og skjær populisme uten noen som helst form for humane verdier. Unnskyld til dere som skal velge dette partiet, men det minner veldig om det italienske Azione Sociale, som ledes av et Allessandra Mussolini (Navnet er ikke tilfeldig, hun er Benito Mussolinis barnebarn). Dette partiet er en del av en allianse av partier på høyresiden som sitter med makten i Italia, med Berlusconi som øverste hode.

FrP er dessverre i mine øyne et parti som er på nivå med Jørg Haiders Frihetsparti i Østerrike.

Dette samme gjelder jo også partier som AP og SV. De er kun et rent og skjert populistiske partier. De fronter selvfølgelig ikke de samme sakene, men saker som faller i god jord hos kommunister og sosialister. Disse partiene er jo også bygget på de samme verdiene til Lenin og Stalin. Altså likhet for alle og at ingen skal være bedre en andre. Slagordet til AP "arbeid til alle" ville faktisk rett og slett vært skadelig for sammfunnet hvis det hadde skjedd. Ja det er egoistisk å si det, men så brutal er faktisk verden at ikke alle kan ha jobb, noen må nesten være arbeidsledige.

Videre så er jo SP også like populistiske, de fronter saker som bønder og bygdesammfunet bryr seg om. Og KrF er jo opptatt av de kristne verdier og fremmer da saker som er viktige for de.

Poenget er vel at alle partier er populistiske og fronter og kjemper for de saker som de gruppene de prøver å treffe bryr seg om, men media har en lei tendens til å kun fokusere på det negative med frp og få de til å fremstå som kun populistiske og det sluker selvfølgelig folk rått. Alt media sier er jo helt sant uten det minste snev av usannheter eller feil tolkninger.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f