Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 21 aug 09, 10:49

Opprinnelig postet av ishmaelSchmuck

Jeg tviler på at man noen gang vil kunne si at man er 100% fornøyd med integreringspolitikken i Norge, men jeg misliker at Frp får sette dagsorden og at utgangspunktet for diskusjonen synes å ha blitt at alt på dette området er fullstendig mislykka og helt krise. Det er det altså beviselig ikke.

Forøvrig utfordrer jeg deg til å finne noe statistikk e.l. som belyser at "fengslene er fylt opp av farlige fremmedkulturelle kriminelle, og at de er overrepresentert på krim.statistikkene". Jeg betviler ikke at at f.eks. ikke-vestlige innvandrere er noe overrepresentert i statistikken, men det kunne være interessant å se hvor ille det er. Sånn at man kan diskutere med utgangspunkt i fakta, det er alltid fint. Det er fort gjort å svartmale (no pun intended Wink) disse tingene.

Det beviser ikke alt, men som du ser av denne artikkene er samtlige overgallsvoldtkter de siste 3 årene i oslo utført av ikke vestlige personer. Det i seg selv er ekstremt skremmende. Dette er ikke all statestikk men jeg er ganske sikker på at dette gir en god pekepinn på hvordan det også er i fengslene. En annen liten pekepinn kommer frem i denne artikkene. Ja vet at den er fra 2003 men tviler på at det har blitt noe bedre. Og med tanke på at de ikke utgjør en stor del av den totale befolkningen er det skremmende at de utgjør 50%

Videre var det for et par år siden et innslag på migrapolis om somaliere ang jobbing. Som de da åpenlyst så hvorfor skal vi gidde å jobbe. Vi har ikke noe skole og får da kun vaskejobber eller lignende. Hvorfor skal vi da slite og jobbe for bitte litt mer en det vi får på sosialen. De syntes det var mye bedre å leve på sosialen og ha fri hele tiden.

Altså når slike holdninger har slått rot så er innvandringspolitikken slått feil. Vi syr altså puter under armene på de i stede for å kreve noe tilbake.

Så sammen med den utviklingen man ser om kriminalitet og andre holdninger kan man si at integreringspolitkken er slått feil.

Videre så er det også de som reiser hit for å gjøre kriminelle ting. Ofte er det lutfattige folk som vet at de ikke har noe å tape, blir de ikke tatt så har de et ok rans utbytte. Blir de fengslet får de gratis sted å bo, de får gratis mat og ikke minst de får ca 2000 kr i mnd. For en fattig person fra typisk fattige land så er 2000 NOK mye penger. Hvorfor skal vi da bruke tid og ressurser på å ha disse i landet. Kast de rett ut uten å sone. Slike ting koster samfunnet ekstremt mye penger.

Håper dette var nok statestikk til å belyse den faktiske problematikken det norske sammfunnet står ovenfor.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f