Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 aug 09, 19:48

Opprinnelig postet av Lemmy

Det blir aldri et godt kollektivtrafikktilbud om alle sitter og sier at man aldri får det til. Om man stemmer på et parti som går inn for et godt tilbud, har man gjort en del av jobben selv. Etter min mening er det kun Rødt som har et godt valgprogram for kollektivtrafikk og miljø generelt.

 

Jeg er ikke helt enig med der. Et annet problem med de røde er at de ønsker spred bebyggelse og at det bor folk i stort sett hele landet. Dette er noe jeg ikke kunne vært mer enig i. Også at bedrifter etablere seg i distriktene er bra. Men når de ønsker det så kan de ikke gjøre bil eller vei utbyggning til den store stygge ulven. Norge er et land med ekstremt sprett bebyggelse. Derfor er vi også ofte helt avhengig av bil. Hvorfor er så bil så ille for de røde. Og bedrifter på bygda er jo helt avhengig av gode veier for å kunne frakte varene sine. I norge er det ikke mange byer hvor man kan klare seg uten bil. Er vel egentlig bare Oslo, kanskje Trondheim og Bergen også. Selv i Fredrikstad er det vansklig å klare seg uten bil.

Så løsningen på alle problemer er ikke bedre offentlig transport. For skal man ha offentlig transport i Norge som gjør det mulig for folk å klare seg uten bil så blir det et ekstremt stort tapssluk, og ikke minst bruke opp olje pengene.

I Norge må man kunne tenke to tanker. Legge buss og tog til rette der det er mulig, men også sørge for at folk har gode veier og ikke minst råd til nye mer miljøvenlige og sikkre biler.

Nå har jo også de røde sittet med makten i 4 år med flertall og kan ikke si at de har gjort det bedre. er vel heller på stedet hvil.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f