Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 aug 09, 19:34

Willy Renè:

Selvfølgelig var det ingen alvorlig lidelse jeg hadde, men to måneders ventetid for MR er uansett lang tid. De gangene jeg er på Unilabs sitter det flest pensjonister der, mange av dem lever jo på pensjon og har ikke råd til å kjøpe seg frem i køen. Det er utrolig kjedelig å vente 2 måneder ekstra når man har en skade som plager en, og da er det ikke så viktig for meg om den er såkalt alvorlig eller ikke.

Det blir aldri et godt kollektivtrafikktilbud om alle sitter og sier at man aldri får det til. Om man stemmer på et parti som går inn for et godt tilbud, har man gjort en del av jobben selv. Etter min mening er det kun Rødt som har et godt valgprogram for kollektivtrafikk og miljø generelt.

Selvfølgelig ønsker jeg ikke kriminelle eller terrorister til Norge. Men jeg tror svært mange av de som begår forbrytelser av innvandrere i Norge har psykiske problemer. Og er det egentlig rart? Man drar til en helt annen del av verden - ofte med en historie som er forferdelig- , blir stuet inn på et asylmottak og opplever ofte rasisme, stigmatisering og diskriminering når de treffer nordmenn.

Det er veldig lett å mene at vi ikke vil ha dem her i landet, men ville ikke du hatt et ønske om å flytte fra Norge om det var krig og/ eller dårlige forhold her i landet? man virkelig bli jaget i hjemlandet sitt for å kunne komme til Norge? Hvorfor gjelder ikke de samme reglene for dansker og svensker, isåfall?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f