Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 aug 09, 18:15
Endret: 20 aug 09, 18:16
Endret av: Lemmy

Opprinnelig postet av Tyggis

Det Tyggis sa

Syns du har et merkelig menneskesyn hvis du mener at Staten bruker "dine penger på utlendinger". Ettersom jeg ikke kjenner deg kan jeg ikke uttale meg så veldig kritisk, men om en bekjent av meg hadde sagt dette ville jeg ment at h*n hadde et forkastelig menneskesyn.

Jeg er også enig i at privatisering kan være bra, men da må Staten ha en viss styring. Når jeg skulle kjøpe meg frem i MR-køen hos Unilabs, måtte jeg betale 2000 spenn. Med slike priser innenfor helse vil vi få USA-lignende tilstander, hvor det er de rike som har råd til god helse. Privatisering av skoler og barnehager er jeg derimot helt for. For å få et mangfold, trenger vi private tiltak som er annerledes enn de statlige.

Istedenfor å fokusere på veiene, syns jeg man heller bør bedre kollektivtrafikken. Kollektivtrafikk er bra på veldig mange måter. Med flere som bruker buss og tog, vil det bli færre biler på veiene. Altså vil sjansen for kollisjoner være mindre. Buss på E6 er vel lite attraktivt, men det vil hjelpe betraktelig i byene. Færre ulykker på veiene betyr færre på sykehus, noe Staten tjener på samtidig som helsekøene blir kortere.

Jeg er enig i at det er viktigere å intergrere de innvandrerne vi har her enn å hente inn nye. Men å si at vi ved å redusere innvandringen til Norge viser at dette ikke er et fristed for kriminelle, er en idiotisk uttalelse. Tror du alle mennesker som ikke er forfulgt i hjemlandet sitt (og da ikke har krav på asyl) er kriminelle? Nei, det er de ikke. Det er nok mange flyktninger som kommer til Norge uten å ha en lovlig grunn, men jeg tror mange av disse ønsker seg bort fra dårlige forhold i hjemlandene sine.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f