Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tyggis

Knøttespiller
Ble medlem: 20 nov 07
Innlegg: 70

Lagt til: 20 aug 09, 17:34

Jeg er ikke av de som tror at Frp kommer til å holde det de lover, og ser ikke på Frp som svaret på alt Norge sliter med. Men per dags dato ser jeg ikke noe bedre parti i Norge, og det er nettopp Frp som står nærmest mine verdier;

- Hardt arbeid og arbeidsvilje skal lønne seg.
Jeg mener at det skal verdsettes at man jobber hardt og har god utdanning. Dette er noe av det jeg er kritisk til med AP. Jeg er på ingen måte rasist, men når det er sånn at AP gir mine penger for at utlendinger som kommer til Norge skal få språkopplæring, og de ikke gidder å møte opp, da blir jeg provosert (og ja, er i mot regjeringens innvandrinspolitikk). På samme måte synes jeg det ikke er stas at mine skattepenger skal gå til å fore narkomane med sprøyter.

Jeg føler at de som virkelig lider (funksjonshemmende, arbeidsuføre) bør hjelpes av staten, men at jeg som en arbeidende student skal få mindre enn en person som ruser seg, blir feil. Så skal det sies at vi med en bedre ruspolitikk i Norge ville hatt langt færre alvorlig rusavhengige.

- Privatisering og konkurranse
Jeg er av den oppfatning av at konkurranse er sunt, både pga kvalitet og pris. Og da er jeg åpen for at staten ikke skal ha monopol på alt, da dette går nettopp ut over pris og kvalitet. Dette er noe vi ser igjen på diverse kommunale og statlige utbgninger av idrettshaller og andre anlegg.

Jeg sitter ofte og tenker, vil jeg sitte på et av dagens nedslitte eldrehjem med strenge legetider, dårlige aktivitetstilbud, etc. hvis jeg hadde hatt muligheten for noe bedre? Frp vil på ingen måte legge ned kommunale eldrehjem, men er åpen for at også private skal ha mulighet til å drive dette. Hvorfor skal ikke de som har råd til det få lov til å eldres på en litt verdigere måte?

Veistandard og bilavgifter
Er veldig kritisk til dagens ordninger her. Alt for mange avgifter og bommer, og for lite av disse inntektene brukes på veiprosjekter. Det er ikke til å legge skjul på at menneskeliv går tapt pga. veiene i Norge.

Innvandringspolitikk
Jeg synes det er på tide med en strengere innvandringspolitikk. Norge bør ikke ta inn flere innvandrere enn de kan følge opp. Slik som det er i dag blir man stuet inn i asylmottak og vente lang tid på søknadene sine. Og oppfølgningen hos de som får godkjent søknadene er alt for dårlig, noe som fører til at innvandrere begår mer kriminalitet, særlig alvorlig kriminalitet enn andre. Jeg har forståelse for at folk som har opplevd umenneskelige ting i sine land får psykiske problemer og har færre sperringer enn andre, men nettopp derfor bør Norge ta ansvar for de som får opphold i Norge

Samtidig mener jeg at vi må slippe inn færre innvandrere, og på den måten gi en klar beskjed om at Norge ikk er et fristed for alle kriminelle.

- Mindre skatt
Skattenivået i Norge er for høyt på alle plan, enkelt og greit. Alt av eiendomskatt bør fjernes.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f