Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 20 aug 09, 01:01
Endret: 20 aug 09, 01:02
Endret av: ecupeventyrsnart

Opprinnelig postet av kjo

Og hvordan HØRES så en blitzer ut når han, som i dette tilfellet, diskutterer overganger i tippeligaen da? Jeg for min del tror at Blitzer gir blanke faen i fotball. Og om Rødt får stemmene til alle som er kritiske til ting her inne, er væpna revvvlusjon nærmere enn vi tror. Helteite sammelikninger, spør du meg.

For det første, det er din rett å mene at mine sammenligninger er "hel-teite" (sviende kritikk by-the-way), men noen ganger er det lov å lese innlegg her med litt humor, ikke bokstavlig;)

MEN for de av oss som var på noen konserter etc hvor Lillevolden etc var til stede så er "BARE RÆVA!! " ett kjent begrep. Uansett hvem som spilte, om det var ett lokalt band eller Sex Pistols så ropte de ut nettopp "BARE RÆVA" pluss at de demonstrerte mot alt rett og slett for demonstrasjonens skyld. ALT i samfunnet var BARE RÆVA...selv om de levde på det samme sammfunnets penger og good-will.

Jeg mente jo ikke at en blitzer er spesielt interessert i fotball, selv om jeg tror en del av de er det og, men det er jo nettopp det at "alt er dritt" holdningen jeg mener er å "høres ut som en Blitzer"

Ellers håper jeg han får flere enn ett par-tre kamper før han blir erklært som en fiasko, det er en ung spiller. 

De som sier at andre er teite.....DE er teite de ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f