Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

TheDude

A-lagspiller

Ble medlem: 03 nov 04
Innlegg: 402

Lagt til: 16 aug 09, 21:42

Opprinnelig postet av Holters

Opprinnelig postet av TheDude

Du foretrekker altså nedrykk for å så bygge opp et nytt lag fra neste år da eller? Er nok mer kostbart det.

Hva er det som tilsier at man må rykke ned dersom man ikke hente gamlinger? Har ikke Borges og Askar prestert tross at de innehar en alder under tredvetallet? Hva er det som får deg (og andre) til å tro at "30+ equals quality"?

Opprinnelig postet av TheDude

Da antar jeg at du synes det var feil å hente Kenny også?

Kenny var et lån ut sesongen. Jeg er ikke overvettiget begeistret for dette heller. Jeg forstår godt at trenerapparatet med flere følte at grep måtte gjøres da keepertalentene våre underpresterte og var inne i en negativ spiral, men jeg er ikke overbevist på noen måte om at Kenny er den keeperbautaen FFK bør være ute etter.

Du derimot nevner nøkkelspillere i utenlandske klubber som både er dyre, under kontrakt og helt uaktuelle for lån (kanskje med unntak av Johnsen). I tillegg innehar de sikkert lønninger FFK på ingen måte kan matche.

Hadde FFK bare hentet f.eks. én ung, talentfull høyreback, så hadde startellever allerede vært vesentlig forsterket...

Jeg mener at det er mye som taler for at man rykker ned ved å hente inn guttunger. Det er et ord som er ganske viktig i fotball og det er rutine. Jeg mener ikke alle over 30 nødvendigvis er gode, men da har man sannsynligvis spillt toppfotball i ca 10 år og vært med på vanskelige situasjoner før. Enig at de tre "danskene jeg nevnte sikkert ikke var sannsynlige, jeg nevnte 3 nordmenn med rutine og pondus som spiller i en annen liga og i en ønskesituasjon kunne vært aktuelle som en kortsiktig løsning. Jeg ønsker nord-europeiske spillere som helst har prestrert i tippeligaen før slik at vi vet hva vi får. Selvfølgelig har Borges prestert, men han er pure class og ffk er bare et stoppested på veien. Når det gjelder Askar må jeg vel innrømme at jeg ikke er hans største fan. Min tanke var vel heller ikke at FFK skulle finansiere dette selv, men at FSI har et så stort ønske om å beholde FFK i tippeligaen at de henter inn de forsterkningene som trengs, helst på lån, med mulig opsjon på kjøp.

Var det mangel på en ung talentfull høyreback som skillte oss fra seieren idag.....?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340