Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

marevan

Knøttespiller

Ble medlem: 20 mai 07
Innlegg: 61

Lagt til: 10 aug 09, 22:56

Opprinnelig postet av djpete

Opprinnelig postet av marevan

 Og til de som surmuler om høy etterlønn : etterlønnen er jo bare et problem dersom mannen får fyken, den er jo ikke utbetalt enda!

 

Kjære deg Marevan. Etterlønn er altså ikke et problem? Dersom brorparten i en bedrift vil si opp en leder, men ikke kan det pga svak økonomi, så er ikke dette et problem? At FFK  gir en leder 500 000 i sign on fee, og 3 mill i fallskjerm, det er ikke noe problem?? Blir litt absurd for meg at Henriksen i lys av sine egne avtaler, går hardt ut i media, og kategoriserer  (genraliserer)slike som meg, som "ikke ekte supportere". Han jobber ikke akkurat på dugnad for "sin kjære klubb". Dersom det plasserer meg utenfor kategorien "Henriksensupporter", så velger jeg å ta det som et kompliment!

Og ja, jeg skjønner at Henriksen sin gest ovenfor supporterne i Polen kan være bare nettopp det...en gest. Men sett i den store sammenheng, og med førstehåndsinfo som bakgrunn for analyser og vurderinger, så ser jeg på den "gesten" som ingenting annet enn stemmesanking i en turbulent tid, for vår kjære direktør.

Den varianten av problem med etterlønn er jeg jo selvfølgelig enig i, men enn så lenge, så ser jeg ikke at FFK er tjent med å sparke Henriksen gratis en gang. Slik jeg oppfatter det, så trenger ffk den ryddesjauen Henriksen evnt har startet. Fyren må iallefall få 2-3sesonger på seg til å forsøke.

---------------------------

"..spennende spiller denne Werni, hardere mottak enn skudd.."
-- Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340