Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FlightOfTheRat

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 sep 06
Innlegg: 2221

Lagt til: 04 aug 09, 12:40

Opprinnelig postet av b-tribunesliter

Hvor er dømmekraften deres og hva ønsker dere?

hvorfor ikke bruke noe av denne energien posiutivt for FFK istedet?

Matchvinnere ble uansett ikke de som buet ut Barsom - dere er en skam for Fredrikstad publikummet og fortjener overhodet ikke et lag som spiller i øverste divisjon.

Betimelige spørsmål. Det er vel desverre ganske klart at det også blant FFK supportere finnes en del folk som slett ikke har det minste imot å oppføre seg hvor idiotisk som helst, bare de kan overbevise seg sev om at det er noen andre (les FFK) som har skylden for det, at man selv bare opptrer slik FFK må forvente etter alle sine kritikkverdige feil. Noe silkt.

Synes det blir stadig mer tull fra PH nå. Hva med å ta tak internt, forsøk å være det positive innslaget som vipper ting riktig vei, i stedet for å være et selvutnevnt speil for alle negative ting enkeltpersoner i gruppa deres mener å se?

Forslag om 15 minutter taushet under kamp etc, NEI NEI NEI! Tvert i mot. 15 minutter med stående allsang, DET ville ha gjort en positiv forandring. Kan dere ikke synge lenger, eller hva feiler dere?

Buing mot egne spillere, i det de blir byttet innpå... jeg har ikke ord. Ikke annet enn at om FFK rykker ned i år så er det i alle fall en masse såkalte supportere som har fått akkurat hva de har bedt om.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f