Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 31 jul 09, 17:45

Opprinnelig postet av tomroar

Konklusjonen må da være at det er bedre  å være naiv supporter å gå ned i steden for å begynne å stille krav.

Hva skal man med en supporter gruppe som bare dilter etter ! Da er det bedre å legge ned hele plankehaugen om man til enhver tid bare skal se rosenrødt på alt og alle.

For meg blir det som å være rævslikker i en arbeidssituasjon, det er totalt uspiselig.

Klart en supporter har lov å si i fra; men det som skjer i klubben nå har ikke noe med inkompetanse og "hærverk" å gjøre. Vi har en administrasjon som jobber på spreng for å drifte klubben hver eneste dag, vi har trenere som prøver å løse opp floken vi bare har sett vokse på seg utpå banen hver eneste uke, og vi har spillere som gang på gang må konstatere at uansett hvor hardt de jobber, hvor mye de prøver, spretter ikke ballen deres vei. Hvis du tror det er støtteapparat eller spillere som prøver å sabotere for klubben, eller synes det er morro at ingenting fungerer, tar du nok feil. Og hvis så skulle være tilfelle, da kan du virkelig vise din misnøye.

Selvfølgelig er det noen ting som burde vært gjort annerledes foran sesongen, for eksempel vintertreningen. Kontraktsproblematikken har neppe hjulpet den, heller. Men til syvende og sist er faktum det at en klubb av FFK's størrelse ikke har råd til å skifte ut alt av mennesker hver eneste gang det går trått.

Går du på arbeid når du går på stadion? Er du supporter av sjefen din? Hvis du føler deg som en rævslikker i en arbeidssituasjon ved å heie på laget ditt i motgangstider, har du et forvrengt bilde av å være supporter. Virkelig.

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340