Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 29 jul 09, 18:18

Opprinnelig postet av bjervell
Barsom på fjorårsnivå trenger vi. Barsom på nivået han viser i år er for dyr for oss. Det hele vil da handle om man tror han vil gjenfinne fjorårsformen.

Syns i grunn han kun gjorde et par bra kamper på La Mange før sesongstarten. Da fikk Nils Johan Semb en ny favoritt og omtalte han som klassespiller igjennom hele sesongen, og også denne. Spillemessig trenger vi en helt annen type enn Barsom. Vi ble lovet en høyrekant, men fikk i steden trekker inn mot midtsirkelen som kompasset gjør mot nord.

Syns i grunn han kanskje er FFKs mest overvurderte spiller av media og andre. Innleggene fra kant blir rett og slett for få, fremdriften ofte for liten og bredde fraværende. Om han overvurderer egne evner og ikke alltid slår gode innlegg, så vil jeg heller ha Askar på høyrekanten. Der har du en spiller som løper opp og ned sidelinjen som om han skulle vært bundet fast til den. Barsom trekker innover med eller uten ball, og gjør det å forsvare seg enklere. Holder laget bredden, så skapes det også mer rom i midten.

Når han i tillegg har diverse skuespillertakter og selv er smågrisete i spillestilen, så ser jeg helst at vi finner en bedre løsning der. Enten ny høyrekant, eller sender Askar opp dit og henter inn en ny høyreback. Det blir litt misbruk av Kvisviks egenskaper å dytte han ut på høyre for at Barsom er litt bedre venstresiden enn høyresiden.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f