Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

jashin

A-lagspiller
Ble medlem: 12 apr 04
Innlegg: 326

Lagt til: 15 jun 04, 12:25
Endret: 15 jun 04, 12:27
Dette er egentlig en tåpelig diskusjon men jeg kan ikke dy meg.

Dere skryter av at Bergen (er det det den heter?) har 240000 innbyggere. Hva så? I en maurtue bor det flere millioner individer. Det er ikke kvantiteten det kommer an på, men kvaliteten. Men for all del, dere der ute i ødemarken må gjerne forsette å tro at dere bor i verdens navle. Resten av landet ser på dere som en avkrok. En by som ligger i en brett på kartet.

Når det gjelder stemningen på Brann stadion så var den forsåvidt bra den, men hvorfor heier dere bare når laget deres er i medgang. Hørte ikke et pip i første omgang så det virker som om de fleste branntilhengere er medgangs-supportere. At Brann stadion har det beste publikum Norge er nok en sannhet med visse modifikasjoner. Dere var for så vidt bra, men imponert ble jeg overhode ikke. Stemningen på Fredrikstad stadion er nok vel så bra.

Forøvrig så synes jeg det er veldig fint at så mange brannsupportere er her inne. At vi er uenige om mangt er naturlig i og med at vi har forskjellig ståsted og litt vennlig mobbing må man tåle. Håper at det kommer mange brannsupportere til Fr.stad til høsten. Kom gjerne på lørdag så kan vi ta et vorspiel på brygga. Bør ikke være redde for å bli banket opp. Vi driver ikke med slikt i Fredrikstad.

Til slutt vil jeg gjerne sitere Aristoteles, lett omskrevet (han sa det om kvinner) : Brann er bare en dårlig etterligning av et fotball-lag :D


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f