Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ommb

Juniorspiller

Ble medlem: 29 jul 08
Innlegg: 135

Lagt til: 16 jul 09, 22:50

Opprinnelig postet av Jayesno

Tiden til FFK renner ut, dersom denne mannen fortsetter å spille!

 

Bare undrer litt her...

Hvem skal egentlig spille i stedet for Everton? De gangene f.eks. Gardar og Tegan har spilt sammen har det ikke akkurat vært noen målorgier. Uten tvil så har Everton fått langt flere sjanser enn alle de andre spissene, men jeg synes ikke at de andre alternativene (de relativt få gangene vi har sett det) har vært noe bedre, heller motsatt. Så klart er det mulig at andre alternativer hadde kastet av seg med litt tid. Poenget mitt er at jeg ikke ser noen klare alternativer enn det vi har hatt i de siste kampene.

Det jeg vil angående denna saken er å se Everton sammen med Borges på topp. Har på følelsen at dette kan fungere... I tillegg er ikke behovet for Borges på midtbanen så prekært nå som vi har en Kasey som viser tendenser til fjorårsformen igjen.

Jeg mener også at vi ikke skal benytte oss av denne opsjonen. Prisen er altfor høy... Jeg synes heller at vi skal prøve å reforhandle med brasilianerne nærmere sesongslutt. Vi har uansett Everton ut sesongen. Sannsynligheten for at Everton putter 12 mål i løpet av sesongen nå er vel relativt liten slik at en eventuell interesse fra andre klubber antageligvis ikke blir så altfor stor. Jeg mener at vi skal gamble på at Everton har lyst til å være i FFK slik at han ikke går til andre klubber i TL (hvis f.eks. RBK klasker 2 mill i lønn på bordet så er det sikkert tapt, men). Alt dette er muligens litt naivt, men...

Det som gjelder nå er å overleve i Tippeligaen. Hvis Everton bidrar til dette (i samspill med Borges) på topp og vi ikke får reforhandlet prisen, andre klubber kommer til osv, så får vi bare bite i det sure eplet, men FFK har ikke penger, og da har vi uansett (forhåpentligvis) overlevd i TL og kan starte litt på nytt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340