Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A.Scheie

Landslagsspiller

Ble medlem: 11 apr 04
Innlegg: 857

Lagt til: 13 jul 09, 22:39

 

Har lest gjennom alle innleggene i denne tråden nå. For et døgn siden var også jeg like negativ og skuffet til hele FFK som gjennomsnittet i denne tråden. Keeperne er holder ikke mål, forsvaret klarer ingenting, midtbanen løper ikke, spissene er scoringsimpotente, trenerteamet udugelig, ledelsen amatører, dommerstanden håpløs, pauseunderholdningen svak, premien til publikumsvinnerne pinlig, ballguttene... Tror jeg stopper der. Men var det virkelig håpløst? Fotball er følelser og mye sies i affekt. Jeg tok derfor frem penn og papir og satte meg ned foran Tven. Mission: Se gårsdagens kamp en gang til... Her er mine inntrykk:

1. Omgang:
0 - 25 min er det kun "ett lag på banen". Sandefjord er knapt over midtstreken. Ballen er nærmest vår mållinje når vi spiller tilbake til keeper.
25 - 45: Kampen dabber noe av, FFK ligger tidvis litt lavere med laget, men har fortsatt full kontroll på kamp og spill. Fra drøye halvtimen og mot pause setter vi mer trykk på Sandefjord igjen. Frem til målsjansen som Sandefjord scorer på har de ikke hatt noe som er i nærheten av en målsjanse engang, mens FFK i hvert fall burde hatt 2 scoringer, deriblant en straffe.
Baklengsmålet må faktisk Gashi/Kvisvik ta sin del av skylden for. Kvisvik er ikke tilbake og Gashi blir fryktelig ball-watching. Resultatet er at Mjelde får stå totalt alene i feltet og får sågar god tid på seg.
I tillegg er dommertrioen et sirkus uten sidestykke, alle tre med avgjørelser i hytt og gevær. At ikke Gardar får straffe er en skandale i seg selv, men at FFK går 2 gule i denne omgangen, mens Sandefjord får ingen enda mer uforståelig.

2. Omgang:
Starter med fortsatt FFK-kontroll, men begge lagene har mange pasningsfeil, så det blir lite spill. Likevel fremstår Sandefjord som harmløse før de plutselig får en ny scoring etter en klarering fra Piiroja ut i farlig rom og en avslutning som en keeper i flyt kan klare å ta. Hvorfor hadde vi ingen spillere i returrommet egentlig?
FFK prøver å ta tak i kampen umiddelbart, men med enda dårligere prestasjon enn tidligere. Det bedrer seg frem mot 60-65min og laget produserer sjanser man skal kunne score på. Sandefjord har mer enn nok med å forsvare seg og å drøye tiden. Første gang jeg har sett opptil flere spillere med "krampe" før 20 min har gått av 2.omgang! Vi må faktisk helt til det 70.min før Sandefjord har noe som kan ligne på etablert pasningsspill på FFK sin banehalvdel. Kanskje noe overraskende at Trulsen blir første innbytter i 76.min, men ingen av de andre alternativene offensivt har heller vist så mye i det siste. Likevel veldig spesielt at det blir Trulsen. Mot slutten blir Piiroja flyttet helt frem, noe som heller ikke denne kampen er et vellykket valg. Synes vi har sett i hele år at spillet blir helt statisk og uten resultater når han blir flyttet frem for å vinne dueller. Spesielt når oppspillene ikke er gode nok.

Oppsummert:
Til tross for at FFK er langt under "pari" sammenlignet med i fjor, overkjører vi Sandefjord som klarer det kunststykket å score 2 mål på 3 målsjanser, mens FFK har 1 mål på 9. Vi er klart bedre enn Sandefjord, noe vi også bør være på hjemmebane, men går av banen med et resultat som er tragisk for alle FFKere. Like fullt er vi en målscorer og et par skandaløse dommeravgjørelser unna seier og dermed 2-3 plasser høyere på tabellen.

De fleste mener at noe bør gjøres, mange mener at ansvarlig trener ikke holder mål. Jeg vet at jeg fort kan bli sett på som en fan av TFA på bakgrunn av det jeg skriver her og tidligere innlegg. Det er jeg ikke. Men jeg mener bunnseriøst at det ikke er der skoen trykker nå. Spesielt ikke så lenge alle de signaler jeg får er at spillergruppen er mer harmonisk når TFA har ansvaret enn når Grönis er der. Kampen i går tapte vi på grunn av sjansesløseri og en klovn av en dommer. Greit at trener er ansvarlig for prestasjoner, men synes ikke kampen i går kan brukes som et argument for å kvitte oss med treneren.

 
Generelt mener jeg "skoen trykker hardest" på disse områdene om dagen:
1. Vi scorer ikke mål. (Vi ligger desidert sist på statistikken når det gjelder å utnytte sjansene vår.)
2. Vi har en keepersituasjon som per dags dato sprer usikkerhet i laget. (Noen som la merke til hvor lite Erik brukte kjeften sin i går? En god keeper med selvtillitt prater "hele tiden".
3. Vi mangler en forsvarsspiller som kan være litt lugnere og dirigere de andre. Vidar er som Piiroja, bare enda mer kamikaze og faktisk enda svakere på oppspill.
4. Med Abbe og Raymond på hver sin kant, en Gardar ute av form og en Everton som fremstår som en solo-spiller så mangler vi totalt gjennombruddskraft.
5. Klubben har ikke penger. (Og om klubben faktisk har noen penger til overs så mener jeg det blir tullete å bruke penger på å si opp de trenerne vi har. Vi har faktisk ikke råd til det. I alle fall ikke om vi skal beholde lisensen.

Får vi på plass i hvert fall noen av punktene 1-5 så kan vi kanskje begynne å diskutere treneren. Selv om en avklaring rundt Grönis bør komme uansett snart...

---------------------------

God bedring, Dagfinn!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340