Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jens Henrik

A-lagspiller

Ble medlem: 25 mar 06
Innlegg: 279

Lagt til: 13 jul 09, 00:25

Opprinnelig postet av TheDude

Opprinnelig postet av pondus-

Opprinnelig postet av TheDude

" det var som vanlig to ting som sviktet, score på mulighetene og holde buret rent"

De 2 tinga som du nevner som 'som vanlig' sviktet er jo faktisk ALT fotball handler om... Score på sjansene sine, og holde tett bakover.

Selvfølgelig kan man se det på den måten, hvis man enten er mindre lur, eller hvis man bare ønsker å kverulere. Det skjer jo en del annet viktig også. Man må bla skape sjanser for å komme til muligheter for å score mål og det gjør FFK.  Sandefjord har 3-4 sjanser idag og vinner kampen. Hvis man mener at det er ALT fotball handler om er det jo ikke noe poeng i å se kamper, da holder det lenge med å sjekke resultatet på tekst-tv....

I bunn å grunn holder det faktisk kun å lese resultatet på tekst-tv.  Vi kan ikke gå gjennom en hel sesong å komme med samme tette unskyldninger for hver kamp.  "Vi spiller ut motstandern, men de skorer på noe som ikke kan klassifiseres som sjansjer" eller "dommern dømmer aldri straffe".  Fakta er det at mål preger og avgjør kamper.  Slike sitater som jeg henviste til over, ja det er veldig vanlige unskyldninger for lag i motgang, fordi disse situasjonene blir så tydelige.  Men tro det eller ei, vi ble faktisk bortdømt, og tapte kamper vi førte i forrige sesong.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f