Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

JonFT

A-lagspiller
Ble medlem: 05 apr 04
Innlegg: 281

Lagt til: 12 jul 09, 21:01

Dette her begynner nå å bli så dårlig at enkelte begynner å utmerke som en del av årsaken til at vi sliter. Har gått gjennom alle baklengsmål FFK har sluppet inn denne sesongen, til og med denne kampen. Sett at man gir en enkeltspiller hovedansvaret for et baklengsmål kan vi si at Staw er direkte skyld i 6 innslupne mål. Med kampen i dag er Bråthen skyld i to (han burde uten tvil tatt det siste målet i dag).

På forsvarssiden er det V.Martinsen som soleklart utmerker seg som det svakeste leddet, hvis man ser på antall baklengsmål han er direkte skyld i. Faktisk hele 7 mål må Martinsen ta hovedansvaret for.

Vi må gjøre noe på keeper siden. Se på Bugge Pettersen i målet for Sandefjord i dag, kontra Bråthen. Bugge har flere gode redninger og holder Sandefjord inne i kampen. Bråthen slipper inn to enkle mål og vi taper. Hadde vi hatt en mer rutinert keeper i dag er jeg nærmest 100% sikker på at vi ikke hadde tapt kampen.

Vi må gjøre noe med forsvaret vårt. Min personlige mening er at Martinsen ikke holder nivået. Han taper altfor ofte avgjørende dueller, han er ofte sein på den han passer på, og han er fullstendig planløs i forsøk på å sette i gang offensivt (stort sett begrenser det seg til fullstendig malplasserte "mæl" opp på banen, hvor ingen er i nærheten). Dette så ihvertfall jeg mange eksempler på i dag. Han mangler rett og slett spilleforståelse for offensivt spill. 

Når vi i tillegg ikke scorer mål, og nærmest ikke skaper noe heller. Så er det helt tydelig at vi trenger nye offensive krefter. Personlig mener jeg at Everton burde benkes nå. Det er greit at han "skaper" noe fremover. Men han mangler fullstendig evnen til å spille fra seg ballen. Han finner veldig sjeldent medspillere og han har nærmest ikke-eksisterende samspill med andre spillere. I tillegg roter han bort ballen altfor ofte. Jeg mener Everton er en "solo spiller" som rett og slett ikke finner seg til rette offensivt. Forskjellen mellom Tarik / Gardar i fjor er enorm, og det et sånt type spisspar vi trenger.

Deretter kommer jeg til trenerteamet. Hvor er spillemønsteret vårt? Hvor er evnen til å ta grep og variere? Hvorfor byttes det så seint? Hvordan løser vi det når motstander legger seg bakpå? Hvor er evnen til å sette inn de riktige spillerne? Hvorfor virker det som at spillerne går i spillemessig oppløsning ute på banen? Hvorfor pumpes det baller opp i angrep når vi uansett aldri vinner hverken første eller andre ball? 

I kraft av disse spørsmålene stiller jeg følgende oppsummeringsspørsmål: Trenger vi et nytt trenerteam? og: Har vi flere spillere som rett og slett ikke holder jevn tippeligastandard?

Utrolig frustrert i dag! Det bærer kanskje innlegget noe preg av..

---------------------------

Alltid FFK!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340