Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Willy Renè

Landslagsspiller

Ble medlem: 24 aug 07
Innlegg: 1716

Lagt til: 09 jul 09, 22:41
Endret: 09 jul 09, 23:26
Endret av: FFK1903

Opprinnelig postet av Lemmy
Om FFK  rykker ned, så kan man ikke skylde kun på keeperne. Da kan vi like godt begynne å påstå at det medisinske teamet har ansvaret, fordi vi har hatt mye skader. Vi kan faktisk også skylde på Grönhagen, Runar Henriksen og klubben forøvrig.. Vil si at Grönhagen har større ansvar for nedgangen i år enn keeperne, selvom jeg misliker å gi trenere fullt ansvar.

Jeg kan ikke skjønne hvordan de skulle få mer selvtillit av at klubben henter en ny keeper. Jeg personlig ville blitt frustrert.. Tror du Elvestad har bedre tillit enn Staw og Bråthen fordi vi har en midtbane som er godt forspent?

Jeg kunne skjønt argumentet ditt litt bedre om det gjaldt en annen posisjon. Men om FFK kjøper en god førstekeeper, så er det ikke sånn at litt av ansvaret tas vekk. Da tas alt ansvaret vekk, og våre unge keepere vil ikke få spilletid. En keeper som presterer blir aldri byttet ut.

Jeg er enig i at keeperne ikke har vokst på sine feil. Eller, de har ikke hatt ønsket fremgang i feltarbeidet. Hva dette skyldes, vet jeg ikke. Men det tar også lang tid å forbedre noe. Jeg tror at det beste rådet de har fått, er å være modige og tørre å gå ut i feltet hver gang. Da lærer de seg etterhvert sin egen begrensning...

He-He Lemmy, nå bremser vi litt hva ? Hvis FFK rykker ned så skylder heller ikke jeg bare på keeperne, det bør du vel se at inneggene mine ? Ansvaret tas ikke vekk fra keepernes skuldre, men de vil dele det med en erfaren keeper ala Øhrlund. Økonomien i dette står andre for, hvis FFK bare skulle gjøre det de har råd til så blinker det blå lyset blåere og blåere.

Og så er vel ikke Elvestads mangel på spilletid og evt. trygghet på den godt forspente midtbanen noe argument i så måte. Allikevel, Elvestad KAN ha fremtiden foran seg, og forvalter FFK ham rett så kan han bli meget god.

Jeg tror det snart er "nok er nok" jeg for FFK`s keepere, kanskje for Martinsen og Everton også, (jeg sier ikke at Everton skal benkes!), noen ganger kan det hende man trenger en trygghet ved erfarne oppdragere. Og lære etterhvert sin begrensing som du sier, etterhvert når er det, når katastrofen er et faktum ?

Allikevel ros til deg Lemmy, ung og veltalende og ressurssterk meningsytrer.  Og med et vidsyn og ydmykhet  som vil utvikle seg ennå mer etterhvert.

---------------------------

Forget Metallica !
Guiseppe Verdi rules !


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340