Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 09 jul 09, 22:05
Endret: 09 jul 09, 22:08
Endret av: Lemmy

Hvis FFK rykker ned, så vil jeg ikke legge skylda på noen av de.

Jeg vil heller velge å rose FFK. Det er få klubber som tør å satse ungt, men det har FFK gjort med Staw og Bråthen. Jeg er helt sikker på at det vil lønne seg økonomisk i fremtiden. Om Lasse Staw og Erik Bråthen får god trening, så er jeg sikre på at de klarer å utvikle seg på det eneste området der de virkelig sliter: feiltarbeidet.

Èverton syns jeg har vært god i år. Og vi har rett og slett ingen bedre alternativer. Om du legger merke til mine innlegg så har jeg ikke vært kritisk til å kjøpe nye spisser, men til å bruke andre enn Èverton. Tegström har jeg aldri likt, Trulsen er for dårlig og Gardar har vært mye skadet.

Angående det med unge talenter, så tar du etter min mening helt feil. Jeg tror også alle unge talenter vil være uenige med deg.

La oss si at Lasse Staw og Erik Bråthen nå blir vraket, og FFK kjøper en ny keeper. Tror du de da får selvtillit? Signalene trenerteamet og klubben da sender ut er at " gjør du en feil, så er du ute av laget". Da tror jeg aldri Staw eller Bråthen vil bli gode, bare umotiverte.

Det å mislykkes er sunt om man takler det på riktig måte. Om man klarer å bruke sine feil til noe konstruktivt, så er det bra å feile! Om disse to ungguttene sammen med keepertrener kan gå på treningsfeltet og jobbe med å bedre feilene sine, så kommer de til å bli gode fremover.

Angående Tommy Runar: ALDRI! Han er utrolig overhypet etter min mening, og rent ferdighetsmessig ikke bedre enn Staw og Bråthen. Han virket dog som en hyggelig fyr. Likevel syns jeg han var oppskrytt. Var alltid livredd når han sto i mål.. Men han klarte seg jo forsåvidt greit. :-) Likevel, jeg blir utrolig skuffet om de henter ham!

Om de skulle hente en keeper, så måtte det etter min mening bli Per Morten Kristiansen. Veldig god keeper.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340